fbpx

Πώς φτιάχνω Fiverr λογαριασμό ώστε να έχω κέρδη

Διαβάζεται σε 14 λεπτά

Ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να βγάλετε χρήματα από το fiverr χωρίς να χάσετε χρόνο και χωρίς να κάνετε λάθη που δεν διορθώνονται.

Πιθανότατα ήρθατε εδώ από αυτό εδώ το άρθρο (link , ανοίγει σε νέα καρτέλα) και ήδη γνωρίζετε τι είναι το fiverr και ότι προκειμένου να κερδίσετε λεφτά στο Fiverr δεν χρειάζεται να πουλάτε τεράστιας αξίας υπηρεσίες που απαιτούν τεράστιες δεξιότητες από μέρους σας. 

Update: Ευχαριστώ που κάνατε το άρθρο μας τόσο δημοφιλές. Μπείτε στο γκρουπ να συζητάμε τις απορίες μας ως κοινότητα. https://www.facebook.com/groups/fiverrgr

UPDATE NO 2: Λαμβάνω συνέχεια email και μηνύματα στο chat ( το άρθρο βγαίνει πρώτο στην google και έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα καθημερινά, επομένως το βρίσκω λογικό) αν αναλαμβάνω να βοηθήσω με την δημιουργία του λογαριασμού, δημιουργία των gigs  και του γενικότερου coaching. Πλέον έχω τον χρόνο να το κάνω. Επικοινωνήστε με email ή chat. Ευχαριστώ!

Στο άρθρο αυτό θα μάθετε:

 • μυστικά για το fiverr που δεν αποκαλύπτουν οι πωλητές, τα οποία θα τα ανακαλύπτατε μόνοι σας μετά από μήνες ή χρόνια ίσως και ποτέ
 • θα σας δείξω μερικά screenshots από τις παραγγελίες μου, τα χρήματα που βγάζω και τα insights μου, για να σας δώσω ένα επιπρόσθετο κίνητρο να ξεκινήσετε
 • θα μάθετε πώς να φτιάξετε σωστά τον fiverr λογαριασμό σας χωρίς να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν είναι σημαντικά
 • θα σας βοηθήσω να αποφύγετε παγίδες και μη αναστρέψιμα λάθη

Όπως έχουμε λοιπόν ξαναπεί, μπορείτε να πουλάτε απλές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές με σκοπό η επανάληψη και η συχνότητα των πωλήσεων να φέρουν τα επιθυμητά κέρδη. 

Στο Fiverr μπορείς να βγάλεις από ένα απλό συμπλήρωμα εισοδήματος μέχρι πάρα πολύ μεγάλα ποσά. Δεν πρόκειται για παθητικό εισόδημα. Θα πρέπει να δουλέψεις για το κάθε ευρώ που θα κερδίσεις.

To fiverr λοιπόν, πήρε το όνομά του από τον αριθμό 5 (five) και συμβολίζει το ελάχιστο ποσό που βρίσκει κάποιος υπηρεσίες να αγοράσει.

Όταν ξεκίνησε, υποχρέωνε τους πωλητές να έχουν και ένα pricing plan στα 5 μόνο δολάρια. Πλέον αυτός ο περιορισμός δεν ισχύει, αλλά είναι έξυπνο να το κάνεις όπως θα δούμε παρακάτω.

Οι υπηρεσίες που αγοράζουμε ή πουλάμε στο Fiverr ονομάζονται “gigs”.

Βρες απλές υπηρεσίες

Συνήθως ο απλός κόσμος θέλει απλές και εύκολες υπηρεσίες:

 • να του μετατρέψει κάποιος ένα αρχείο ήχου σε mp3
 • να αφαιρέσει το background ή ένα αντικείμενο σε μία φωτογραφία,
 • να του δημιουργήσει facebook page για την επιχείρηση του (κι όμως!)
 • να επεξεργαστείς ένα βίντεο και να το βάλεις στο youtube κανάλι του
 • να μπεις στο  website του ως κρυφός επισκέπτης (πχ σε eshop) και να του πεις πώς σου φάνηκε (mystery shopper)
 • να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στον υπολογιστή κάποιου πελάτη απομακρυσμένα μέσω teamviewer
 • και δεκάδες ή εκατοντάδες ακόμη παρόμοιες απλές υπηρεσίες που για τους πελάτες που τις αναζητούν δεν είναι καθόλου απλές.

Ας δούμε πώς θα κάνουμε εγγραφή και πώς θα ρυθμίσουμε τον λογαριασμό μας.

1. Μπείτε στο fiverr και κάνετε εγγραφή με μία από τις μεθόδους.

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα (banner) και εξερευνήστε λίγη ώρα την πλατφόρμα.

Κάνετε εγγραφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν κάνετε εγγραφή διαβάστε το Νο 2 για το username

Εξερευνήστε το προφίλ σας για λίγη ώρα.

Επίσης κατεβάστε την εφαρμογή για κινητές συσκευές. Είναι πολύ εύχρηστη και θα σας βοηθήσει να μην χάνετε πελάτες που στέλνουν μηνύματα και ζητούν διευκρινίσεις.

2. Βρείτε ένα καλό username

ΠΡΟΣΟΧΗ: To username είναι το μοναδικό που δεν μπορείτε να αλλάξετε αργότερα.

 • Βρείτε κάτι που να ταιριάζει με αυτό που έχετε σκοπό να κάνετε.
 • Αν δεν είστε σίγουροι βάλτε κάτι γενικό και με προοπτική για διάφορα είδη υπηρεσιών. Για παράδειγμα μην βάλετε username “george_video” εάν έχετε σκοπό να παρέχετε και άσχετες προς το βίντεο υπηρεσίες
 • Σκεφτείτε πώς θέλετε να νιώθουν οι πελάτες σας όταν βλέπουν το username σας. Θέλετε να νιώθουν ότι είστε ένας κανονικός άνθρωπος ή κάτι που μοιάζει με εταιρεία;

Απλό όνομα vs εταιρικό username

Το να βάλετε ένα όνομα δεν είναι κακή ιδέα. (π.χ GeorgePappas), και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι είναι η καλύτερη πρακτική.

Από την άλλη αν εξυπηρετεί να μοιάζει το προφίλ σας με εταιρικό πάλι δεν είναι κακό.

Για παράδειγμα εάν φτιάχνετε ιστοσελίδες ίσως κάποιοι πελάτες να νιώθουν καλύτερα αν το προφίλ σας μοιάζει σαν εταιρεία.

Παλιός συνεργάτης μου που τον βοήθησα στο ξεκίνημα του τα κατάφερε πολύ καλά με εταιρικό όνομα που βρήκε μόνος του. Του ταίριαζε τέλεια γιατί αυτό που πρόσφερε ως υπηρεσία ήταν καλύτερο να μοιάζει με εταιρικό.

Αν με όλα αυτά που γράψαμε για το username είστε πλέον σε σύγχυση, το καλύτερο με το μικρότερο ρίσκο είναι να βάλετε κάποιο όνομα ή κάποιο ψευδώνυμο που μοιάζει με όνομα ατόμου και όχι με εταιρεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο fiverr σύμφωνα με τους κανονισμούς συμμετέχουν άτομα (individuals) και όχι ομάδες. Υπάρχει η πρόβλεψη για δημιουργία ομάδων μεταξύ λογαριασμών (δημιουργήθηκε πρόσφατα και νομίζω ότι δεν πήγε πολύ καλά). 

Σημαντικό: Ένα άτομο, μία ip address

Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι στο Fiverr δεν κάνει να συνδέονται περισσότερα από ένα άτομα με την ίδια ip.

Αν δηλαδή θέλει να συνδέεται με άλλο λογαριασμό και η αδερφή σας, η κοπέλα  σας, ή η σύζυγός σας από το ίδιο wifi δίκτυο που σημαίνει ότι θα μοιράζονται την ίδια ip address, αυτό δεν επιτρέπεται και η λύση είναι να ζητήσετε από το support ειδική άδεια. 

3. Εξερευνήστε πριν φτιάξετε τα δικά σας gigs

Πριν ξεκινήσετε περιηγηθείτε στις κατηγορίες, κάνετε αρκετές αναζητήσεις για υπηρεσίες που γνωρίζετε να προσφέρετε κι εσείς.

Μπείτε σε κάποιες που θα σας τραβήξουν την προσοχή, διαβάστε τον τίτλο τους τις περιγραφές τα πακέτα τιμών τους και αντιγράψτε την φιλοσοφία τους.

4. Αγοράστε ένα φθηνό gig

Το ιδανικό θα ήταν να αγοράσετε μια ή και δύο υπηρεσίες από κάποιους (πάρτε κάτι με 5 δολάρια αξίζει) ώστε να δείτε την διαδικασία από τη πλευρά του πελάτη, τον τρόπο που σας μιλάει ο πωλητής, πώς γίνεται η διαδικασία κλπ.

Μία καλή ιδέα είναι να αγοράσετε ένα logo για 5-10 ευρώ, που κάπου σας χρειαστεί ή αλλιώς αγοράστε κάτι που να σχετίζεται με αυτό που έχετε σκοπό να πουλήσετε ώστε να κατανοήσετε τον ανταγωνισμό του δικού σας κλάδου υπηρεσιών.

Σε όλες τις πλατφόρμες που συμμετέχετε (ebay, etsy, freelancer) να αγοράζετε πάντα κάτι πριν γίνετε κι εσείς πωλητής. Κανείς δεν θα μπορέσει να σας εξηγήσει σε ένα άρθρο όλα αυτά που θα παρατηρήσετε αγοράζοντας κάτι έστω φθηνό.

Θα σας προχωρήσει μήνες μπροστά σε εξέλιξη και θα αποφύγετε αστεία λάθη.

5. Ας δημιουργήσουμε τώρα το πρώτο μας gig

UPDATE: Λαμβάνω συνέχεια email και μηνύματα στο chat ( το άρθρο βγαίνει πρώτο στην google και έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα καθημερινά, επομένως το βρίσκω λογικό) αν αναλαμβάνω να βοηθήσω με την δημιουργία του λογαριασμού, δημιουργία των gigs  και του γενικότερου coaching. Πλέον έχω τον χρόνο να το κάνω. Επικοινωνήστε με email ή chat. Ευχαριστώ!

Αφού έχετε καταλήξει, δημιουργήστε το πρώτο σας GIG, έτσι είπαμε ότι λέγονται οι υπηρεσίες στο fiverr.

Πατήστε CREATE A NEW GIG και ξεκινάμε!

Α. Γράψτε τίτλο, περιγραφή.

Είναι το πιο σημαντικό για να τραβήξει το gig σας πελάτες καθώς ο τίτλος είναι το μοναδικό (μαζί με photo ή video) που θα δουν οι επισκέπτες, και είναι το μοναδικό που σε πρώτη φάση θα δει ο αλγόριθμος αναζήτησης.

Αρχικά δείτε πως γράφουν τίτλους και περιγραφές οι επιτυχημένοι ανταγωνιστές σας.

Γράψετε όσα ενδιαφέρουν τον πελάτη. Έχει μόνο 2 εργαλεία επεξεργασίας κειμένου. Bold και highlight. Χρησιμοποιήστε τα.

Χρησιμοποιήστε link για να κατευθύνετε τους επισκέπτες του προφίλ σας στο portfolio σας (αν έχετε) αλλά προσοχή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν επιτρέπεται να βάλετε ό,τι URL θέλετε στην περιγραφή. Για παράδειγμα μπορείτε να βάλετε youtube αλλά όχι facebook.

Παραθέτουμε όλη την λίστα των URLs που επιτρέπονται σύμφωνα με το fiverr.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία γράψτε στα σχόλια. Απαντούμε σχεδόν αμέσως.

Διαβάστε οπωσδήποτε τους όρους. Αν και θα κάνουμε σύντομα έναν βασικό οδηγό για τους όρους του fiverr, είναι σημαντικό να τους διαβάσετε.

https://www.fiverr.com/terms_of_service

TIP: Αν θέλετε πληρώστε κάποιον seller στο fiverr (κοστίζει ελάχιστα) να σας τα γράψει αυτός, καθώς και καλύτερα αγγλικά θα ξέρει αλλά και την φιλοσοφία του fiverr.

Την φιλοσοφία θα την ξέρετε κι εσείς αργότερα αλλά τώρα που είστε στο ξεκίνημα δείξετε λίγο σεβασμό στους εμπειρότερους.

Β. Τιμοκατάλογος – Pricing PLans

Διαμορφώστε τα pricing plans σας.

Ξεκινήστε με χαμηλές τιμές για να υπερνικήσετε τον ανταγωνισμό και μετα τις αυξάνετε.

Επιλέξτε το στυλ με τα 3 plans (3 packages) και όχι με ένα.

Βάλτε οπωσδήποτε ένα φθηνό πλάνο από τα 3 με 5$ δολάρια μόνο:

 • Αν για παράδειγμα πουλάτε logo design βάλτε στα 5 ευρώ τα πολύ απλά ασπρόμαυρα logo που είναι φτιαγμένα μόνο με γράμματα και όχι σχέδιο σε πολύ μικρή διάσταση και ποιότητα.
 • Αν πουλάτε πάλι κάτι σχετικό με ήχο βάλτε στα 5$ τα 10 δευτερόλεπτα από αυτο που κάνετε.
 • Αν πουλάτε voice over, βάλτε στα 5$ πολύ λίγες λέξεις χωρίς δικαίωμα να ζητήσει τροποποίηση ο πελάτης (για τα modification requests θα μιλήσουμε και πιό κάτω στο άρθρο).

Εγώ έφτιαξα (αφού πέρασε καιρός φυσικά μέχρι να το καταλάβω) με αρκετά στρατηγικό τρόπο τα πλάνα μου και το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μου επιλέγουν το μεσαίο πλάνο παρόλο που αυτό που τους φέρνει σε εμένα είναι το φθηνό.

Η διαδικασία μου είναι :

 • Ερχεται για το φθηνό πλάνο,
 • διαβάζει ότι παρέχω και δωρεάν δείγμα,
 • ζητάει δείγμα,
 • παραλαμβάνει το δείγμα και του αρέσει και θέλει να παραγγείλει
 • και μετά ανακαλύπτει ότι οι ανάγκες του καλύπτονται από το μεσαίο ή το μεγάλο.

Οι 8 στους 10 που λαμβάνουν δωρεάν δείγμα μου θέλουν να παραγγείλουν, γι’ αυτο αξιζει τον κόπο το δωρεάν δείγμα στον κλάδο μου.

Δοκιμάστε το. Ίσως στον δικό σας να μην αξίζει τον κόπο.

Το ότι συχνότερα επιλέγει το μεσαίο ή το ακριβό πλάνο, μου δίνει και το περιθώριο να του κάνω έκπτωση αν είναι πολύ εύκολη η δουλειά, κάτι που τον κάνει ευχαριστημένο εκ των προτέρων, το οποίο είναι σημαντικό για το review που θα γράψει για εμάς.

ΙΔΕΑ: Μια καλή ιδέα είναι να γράψετε στην περιγραφή ότι αν θέλουν παρέχετε και δωρεάν δείγμα πριν παραγγείλουν. 

Gig extras

Κατα την δημιουργία του gig μπορείτε να βάλετε και κάποιες έξτρα σχετικές υπηρεσίες με την αντίστοιχη τιμή και την αντίστοιχη επέκταση στην διάρκεια παράδοσης.

Για παράδειγμα με 5$ ακόμη σας παραδίδω το έργο μέσα σε ημέρα αντί για 2.

Ή με 15$ επιπλέον σας παραδίδω και τα project files του ableton.

Για να μην χάνετε χρόνο, αυτά μπορείτε να τα σκεφτείτε αργότερα.

Πολλές ιδέες για gig extras θα σας έρθουν από αυτά που θα σας ζητούν οι πελάτες αλλά και από την εξερεύνηση των ανταγωνιστών.

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης έχει να κάνει με τις δικές σας δυνατότητες.

Πρέπει όμως να γνωρίζετε τα παρακάτω.

Το fiverr ανταμείβει (στις αναζητήσεις) αυτούς που έχουν θέσει μικρότερα delivery time.

Εάν βάλεις μία ημέρα παράδοση πρέπει στην ουσία να παραδώσεις σε 12 περίπου ώρες. Διότι αν παραδώσετε τελευταία στιγμή και πατήσει modification request, τότε μόλις συμπληρωθεί το 24ωρο (μία ημέρα δηλαδή) θα θεωρείστε εκπρόθεσμος παρόλο που παραδώσατε εμπρόθεσμα.

Τροποποιήσεις

Οι τροποιήσεις είναι κάτι που συχνα δεν θα σας αρέσει αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι πρόκειται για πελάτες. Είτε έχουν δίκιο είτε όχι πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους και τους ικανοποιήσεις. Θεωρητικά σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του gig μπορείς να βάλεις την ρύθμιση να μην δικαιούνται καμία τροποποίηση . Η εμπειρία μου, μου έχει δείξει όμως ότι όταν θα σου στείλει μήνυμα (αφού δεν θα μπορεί να πατήσει το κουμπί “ask for modification”) για να σου πει ότι κάτι δεν του άρεσε τότε όπως είναι προφανές δεν προτίθεται να σου βάλει καλή βαθμολογία και review αν δεν τον ικανοποιήσεις.

Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από τις κριτικές στο fiverr

Στο fiverr -όπως θα δούμε σε επόμενο άρθρο- όλα ξεχνιούνται σε 60 ημέρες εκτός από τα reviews. Το order completion, το on-time delivery, το response rate, μετά από 60 ημέρες ξεχνιούνται από το fiverr. Τα reviews όμως παρόλο που κι αυτά μετά από 60 ημέρες ξεχνιούνται από τον αλγόριθμο, έχουν φυσική παρουσία στο προφίλ σας για πάντα και μπορεί να τα διαβάσει όποιος θέλει. Δεν θα εξαφανιστούν δηλαδή μετά από 60 ημέρες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έκανες τα πάντα για μία καλή κριτική.

Γι αυτό όπως θα δούμε σε επόμενο άρθρο μια καλή πρακτικη – αναγκαίο κακό- είναι το cancelation της παραγγελίας καθώς και διάφοροι άλλοι τρόποι να μετριαστεί η ζημιά.

Για τις κριτικές, τα seller levels, τα metrics και ότι αφορά στην διαχείριση των πελατών σας θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο.

Γ. Ανεβάστε μια φωτογραφία. 

Photo

Η φωτογραφία του gig σας μαζί με το όνομα, τον τίτλο και τον αριθμό gigs και reviews, θα είναι τα μοναδικά που θα βλέπουν όσοι κάνουν αναζήτηση πριν το επιλέξουν. Τον τιμοκατάλογό σας και την περιγραφή θα τον διαβάσουν αφού σας επιλέξουν από ανάμεσα σε άλλες επιλογές στα ευρήματα της αναζήτησης.

Video

Ιδανικό θα ήταν να ανεβάσετε και ένα βίντεο που θα περιγράφει την υπηρεσία σας. Το video είναι ότι πιο επιδραστικό και σας δίνει πολλους πόντους στην προσπάθεια να σας διαλέξουν από την αναζήτηση. Στην mobile έκδοση πάντως μέχρι στιγμής (Δεκέμβριος 2020) δεν εμφανίζονται videos παρα μόνο φωτογραφίες. Το βίντεο θα το δει μόλις επιλέξει να δει περιγραφή pricing plans κλπ

TIP:Μία καλή ιδέα (την οποία μπορείτε να αφήσετε για αργότερα) είναι να πληρώσετε κάποιον στο fiverr να εκφωνίσει στα αγγλικά ή στα ελληνικά μερικά λόγια σχετικά με αυτό που πουλάτε ώστε να φτιάξετε με την φωνή του ένα απλό βίντεο που να παρουσιάζει τις υπηρεσίες σας.

Αυτές οι υπηρεσίες λέγονται voice over. Νομίζω πως 5-10 δολάρια για 100-150 λέξεις είναι αρκετά για να αγοράσετε ένα επαγγελματικό voice over. 

Δ. Αναμονή για πελάτες

Αφού τελειώσετε με την δημιουργία του Gig, περιμένετε για πελάτες.

Δυστυχώς το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να νικήσετε τον ανταγωνισμό είναι να γράψετε όσο καλύτερα μπορείτε όλα τα παραπάνω.

Ένα καλό όνομα δηλαδή, μία καλή υπηρεσία, μερικές καλές φωτογραφίες ή δείγματα δουλειάς και μερικά σωστά λόγια, διότι οι πωλήσεις πολλές φορές (σχεδόν πάντα) κρύβονται στα λόγια και στην χρήση των σωστών λέξεων.

Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις καλύτερα από όλους εκτός από ένα!

Κάποιοι θα έχουν πωλήσεις με καλές κριτικές με αστεράκια διότι αυτοί μπήκαν πρίν από εσάς, ενώ εσείς δεν θα έχετε ακόμη τίποτα.

FACT: Αυτό είναι και το σημείο που οι περισσότεροι τα παρατούν.

Για να σε βρει κάποιος πελάτης θα πρέπει να σε βρει στις αναζητήσεις.

Για να σε βρει όμως στις αναζητήσεις θα πρέπει να είσαι δημοφιλής και να έχει η υπηρεσία σου συνάφεια με αυτό που ψάχνει.

Εδώ αρχίζει η ιστορία με το αυγό και την κότα.

 • Πώς θα γίνεις δημοφιλής αν δεν σε δείξει στις αναζητήσεις πρώτα και
 • πώς θα σε δείξει στις αναζητήσεις αν δεν είσαι δημοφιλής;

Το fiverr λοιπόν θα αρχίσει να σε προβάλλει κάπου-κάπου (όχι πάντα) και θα μετράει αν σου έκανε κλικ κάποιος καθώς και διάφορα άλλα παρόμοια “user signals” που δείχνουν ότι το gig σου ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα έστω και λίγο.

Κάποια στιγμή θα σου δώσει ευκαιρίες, ίσως και αρκετές, ίσως και μόνο μία και θα σου στείλει κάποιος πελάτης μήνυμα για να σε ρωτήσει κατι.

Ίσως σε ρωτήσει πόσο κοστίζει κάτι που πουλάς ή κάτι άλλο σχετικό.

Ίσως και να παραγγείλει κατευθείαν, κάτι που κάνουν συνήθως οι Αμερικάνοι που τα 5-10$ τους φαίνονται πολύ λίγα για να μπουν στην διαδικασία να χάνουν χρόνο ρωτώντας ή ζητώντας free samples.

Εκείνη την στιγμή είναι η ευκαιρία σου. Θα σου δοθούν κι άλλες, αλλά αν αλληλεπιδρούν δυνητικοί πελάτες μαζί σου και δεν παραγγέλνουν ίσως οι ευκαιρίες σου σιγά σιγά να μειώνονται. Αυτό μου έδειξε η εμπειρία μου και παρατήρησή μου. Σε τρόπους να κατευθύνεις πελάτες στο gig σου (εντός αλλά και εκτός του fiverr) θα αναφερθούμε σε άλλα άρθρα. Δεν θα ήταν καλό να τα αναπτύξουμε εδώ.

Ανάλογα με τον ανταγωνισμό λοιπόν, το ενδιαφέρον και την ζήτηση που έχει η υπηρεσία που πουλάς, ίσως περάσουν εβδομάδες μέχρι να πάρεις την πρώτη σου παραγγελία. Εγώ θυμάμαι ότι πήρα την πρώτη μου παραγγελία σε περίπου τρεις εβδομάδες αλλά σε άλλους μπορεί να κάνει πολύ περισσότερο.

Καλο είναι να είστε on line καποιες ώρες την ημέρα ακόμη κι αν κάνετε κάτι άλλο.

Κάθε μέρα ή ανά κάποιο εύλογο διάστημα να κοιτάτε τα insights. Εκεί θα δείτε την επισκεψιμότητα.

Ρωτήστε μας: Αν κάτι δεν καταλαβαίνετε στα insights και γενικότερα σε όλα αυτά που πραγματεύεται το άρθρο, ρωτήστε στα σχόλια. Θα απαντήσω εγώ ή κάποιος από τους συνεργάτες μου από το zoom-out.gr σχεδόν αμέσως.

Στα insights θα δείτε:

 • πόσες φορές εθεάθει το gig σας (impressions),
 • πόσες φορές από αυτές πατήθηκε κλικ και
 • πόσες παραγγελίες είχατε

TIP: Αν έχετε κάποια στιγμή πολλά impressions έχετε και κάποια κλικς αλλά καμία παραγγελία, και κυρίως κανένα μήνυμα τότε κάτι δεν έχετε κάνει καλά στην δημιουργία της υπηρεσίας.

Πχ κακή περιγραφή, κακά pricing plans κλπ. Ψάξτε δηλαδή “εσωτερικά” του gigs σας.

TIP:Αν έχετε πολλά impressions, και σχεδόν κανένα κλικ τότε ψάξτε στον τίτλο την φωτογραφία την κατώτερη τιμή (αυτή που φαίνεται στις αναζητήσεις δηλαδή).

Διότι ο λόγος που ενώ εμφανίζεται το gig σας τελικά δεν κλικάρεται, βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε αυτά που φαίνονται στην αναζήτηση πριν μπει κάποιος στις περιγραφές και τα πακέτα. 

Στα analytics θα δείτε στατιστικά από τα κέρδη σας . Στο παρακάτω screenshot έχω σβήσει τα ποσά και έχω αφήσει τον αριθμό παραγγελιών.

Ένα γράφημα που δείχνει πώς πήγε ένα gig που έφτιαξα τον Αύγουστο.
World Domination, έτσι λέγεται. Ένα γράφημα χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα, το οποίο δείχνει σε πόσα κράτη σε όλο τον κόσμο έχω πουλήσει υπηρεσίες. Μου αρέσει πάντως να το κοιτάζω.

Ε. Η πρώτη σου παραγγελία

Συγχαρητήρια.

Ήρθε η πρώτη σου παραγγελία.

 • Την εκτελείς όσο καλύτερα μπορείς.
 • Μιλάς όσο γίνεται πιο ευγενικά και άμεσα.
 • Την παραδίδεις εντός προθεσμίας, και
 • Ο χρήστης ιδανικά σου βάζει ως βαθμολογία 5 αστεράκια.

FACT: Δυστυχώς μόνο το 5 stars review είναι καλή βαθμολογία στο fiverr. Για κάποιο λόγο ακόμη και το 4.9 αποτελεί ένα ψεγάδι. 

Στ. Πληρωμές

 • Το fiverr κρατάει το 20% από κάθε πώλησή σας.
 • Όταν παραδώσετε μία δουλειά, εάν πατήσει ο αγοραστής “ολοκλήρωση της παραγγελίας” τότε η παραγγελία χαρακτηρίζεται ως “completed” και τα χρήματα μεταβιβάζονται σε στον fiverr λογαριασμό σας σε 14 ημέρες
 • Οι 14 αυτές ημέρες είναι η προθεσμία που έχει ο αγοραστής να κάνει dispute αν άλλαξε γνώμη και δεν είναι ευχαριστημένος. Όταν περάσει το διάστημα αυτό, τα χρήματα είναι δικά σας και δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο πελάτης.
 • Όταν παραδώσετε μία δουλειά, εάν δεν κάνει αποδοχή και ολοκλήρωση ο αγοραστής, τότε μετά από 3 ημέρες η παραγγελία γινεται completed αυτόματα, επομένως το διάστημα των 14 ημερών μετράει από τότε.
 • Όταν θελήσετε να λάβετε τα χρήματά σας στον λογαριασμό σας πατάτε απλώς το “withdraw” στην σελίδα earnings και λαμβάνετε σχεδόν αμέσως ένα email με ένα link. Μόλις το πατήσετε τα χρήματα αποστέλλονται σχεδόν αμέσως στον λογαριασμό σας στο paypal εφόσον έχετε δηλώσει αυτό ως προτιμώμενο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα bank transfer και fiverr card (στην ουσία είναι payoneer card για όσους γνωρίζουν με το logo της fiverr)
 • Μην διστάσετε να ρωτήσετε για τις πληρωμές στα σχόλια.
 • Σε Level 2 seller προάγεστε όταν κερδίσετε 2000$, συμπληρώσετε 50 παραγγελίες, έχετε πάνω από 90% response rate, πάνω από 4.7 rating, και πάνω από 90% order completion. Έγινα level 2 seller μετά από ενάμιση περίπου χρόνο και το boost που έδωσε αυτό στις παραγγελίες μου ήταν θεαματικό. Δεν γνωρίζω αν συμβαίνει και τώρα αυτό. Έχω όμως την βάσιμη υποψία ότι το fiverr έλαβε μέτρα στήριξης των level 1 sellers (μέσω του αλγόριθμου αναζήτησης) ώστε να μην ανοίξει η ψαλίδα, διότι οι “παλιοί” που είχαμε την σήμανση “level 2” λαμβάναμε σημαντικά περισσότερες παραγγελίες χωρίς να είμαστε αναγκαστικά καλύτεροι από αυτούς. Απλώς είχαμε μπει στο fiverr νωρίτερα.

Μερικές συμβουλές:

 • Να απαντάς στα μηνύματα όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί το fiverr μετράει τον χρόνο απόκρισης ως καλό στοιχείο ενός πωλητή. Γι’ αυτό κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου ώστε να απαντάς γρηγορότερα.
 • Να έχεις υπομονή και να μην απαντάς εν θερμώ σε αγενείς πελάτες. Μερικές φορές θα θέλεις να σπάσεις το πληκτρολόγιο σου στον τοίχο με κάποιους αγενείς νεαρούς που θα σε αποκαλούν “bro” και θα σου ζητάνε τον ουρανό με τ’ άστρα για 5$ , αλλά η ψυχραιμία σου και ο επαγγελματισμός σου θα σε ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.
 • Να κάνεις ακύρωση μιας παραγγελίας όταν βλέπεις ότι μάλλον δεν είναι ευχαριστημένος και θα σου βάλει κακή βαθμολογία. Κάνε το ακόμη κι αν έχεις παραδώσει ήδη όλη την δουλειά σου. Το χειρότερο που μπορείς να πάθεις στο Fiverr – που θα σε ακολουθεί μάλιστα για πάντα- είναι η βαθμολογία. Όλα τα άλλα μετά από 60 ημέρες παραγράφονται. Η βαθμολογία θα φαίνεται για πάντα.
 • ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ φίλο σου να σου κάνει ψεύτικη παραγγελία. Αν και θεωρητικά γίνεται και θα βοηθήσει στην αρχή την ενεργοποίηση του αλγορίθμου αναζήτησης υπέρ σου, είναι πολύ επικίνδυνο. Το Fiverr  ελέγχει τα πάντα. Αν ο φίλος σου πχ έρθει ποτέ σπίτι σου και μπει να τσεκάρει το fiverr από την ίδια ip address θα σε καταλάβει. Μπορεί να έχει συμβεί ήδη. Το συγκεκριμένο παράδειγμα το έχω δει να συμβαίνει σε συνεργάτη και μάλιστα γνωρίζω περιπτώσεις που τους έκαναν παύση του λογαριασμού. Δεν θα σου δώσει ποτέ εξηγήσεις γιατί το έκανε. Μπορεί ο φίλος σου να έχει δηλώσει το ίδιο μικρό χωριό της Ελλάδας ως διεύθυνση και αυτό για το Fiverr να είναι αρκετό για να σε τιμωρήσει. Δεν θα σου δώσει καν εξηγήσεις όπως είπαμε. 
 • Θα σε πλησιάσουν κάποιοι ικανοποιημένοι πελάτες μέσα στο fiverr προσπαθώντας να σε παρασύρουν να συνεχίσετε τις παραγγελίες έξω από το fiverr. Θεωρητικά σας συμφέρει, διότι θα γλιτώνετε to 20% της προμήθειας του fiverr και το ρίσκο χαμηλής βαθμολόγησης. Αρνηθείτε το. Μην χάσεις την ευκαιρία για να κερδίσεις λίγο επιπλέον κέρδος να μεγαλώσεις τον λογαριασμό σας και να κυνηγήσεις μεγάλα επαναλαμβανόμενα μηνιαία έσοδα. Αν έχεις επαναλαμβανόμενες παραγγελίες από ευχαριστημένους πελάτες ο αλγόριθμος αναζήτησης θα σε ανταμείβει και το κυριότερο: Το πρώτο που παρατηρεί ο πελάτης και πατάει αβίαστα το κλικ στο “buy now” είναι ο αριθμός παραγγελιών και η βαθμολογία.
 • Κάνε το! Μπες δυναμικά στο fiverr. Δημιούργησε το πρώτο σου gig. Ειδικά αν σου περισσεύει ελεύθερος χρόνος δεν έχεις κάτι να χάσεις, εκτός από μερικούς …”τηλε-μαραθώνιους” σειρών στο netflix. 

Πρέπει να έχεις υπομονή και να βελτιώνεσαι συνέχεια.

Κάποια στιγμή δεν θα πιστεύεις ότι όλο αυτό που ξεκίνησε “για πλάκα” αποδίδει χρήματα.

Update: Ευχαριστώ που κάνατε το άρθρο μας τόσο δημοφιλές. Μπείτε στο γκρουπ να συζητάμε τις απορίες μας ως κοινότητα. https://www.facebook.com/groups/fiverrgr

UPDATE NO 2: Λαμβάνω συνέχεια email και μηνύματα στο chat ( το άρθρο βγαίνει πρώτο στην google και έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα καθημερινά, επομένως το βρίσκω λογικό) αν αναλαμβάνω να βοηθήσω με την δημιουργία του λογαριασμού, δημιουργία των gigs  και του γενικότερου coaching. Πλέον έχω τον χρόνο να το κάνω. Επικοινωνήστε με email ή chat. Ευχαριστώ!

Της ίδιας κατηγορίας

Πόσα χρήματα βγάζει ένα site;

Πόσα χρήματα βγάζει ένα site; Τι έσοδα έχει ένα blog, ένα eshop, ένα website εταιρικής προβολής; Πως βγάζει χρήματα...

Ιδέες για Δημιουργία Έξτρα Εσόδων

Ιδέες για Έξτρα Εισόδημα 9 τρόποι για να βγάλετε χρήματα από το διαδίκτυο τα οποία μπορεί να είναι από συμπλήρωμα στο...

Πως βγάζει κέρδη ένα website

5 τρόποι που βγάζει χρήματα ένα site Γιατί ένα “απλό” website χωρίς προωθητικές ενέργειες δεν φέρνει έσοδα; Πώς ένα...
[/db_pb_post_slider]

15 Comments

 1. Νεκ

  Καλησπέρα. Εχω fiverr και ειμαι λιγο πριν να παω στο level one. Εχω όμως καποιες αποριες:

  1. Προς το παρόν έχω όλα μου τα κέρδη στη σελίδα του Fiverr χωρίς να έχω τραβήξει τιποτα, είτε στο paypal, είτε σε τράπεζα. Υπάρχει καποιο dead line που σε αναγκάζει να κανεις withdraw μέχρι κάποια ημερομηνία?

  2 (και σημαντικότερο). Όταν τα τραβήξω σε κάποιον λογαριασμό μου, ποιος ειναι ο φόρος?

  Ευχαριστω

  Reply
  • Γιώργος Δεληγιάννης

   Καλησπέρα Νεκ, δεν σε πρόλαβα στο chat αλλά καλύτερα εδώ για να διαβάσουν κι άλλοι.

   1. Δεν έχει κάποιο όριο ημερολογιακό. Τα χρήματά σου θα είναι για πάντα εκεί. Απλά δεν μπορείς να τραβήξεις περισσότερα από 5000$ την φορά και δεν μπορείς μέσα στο ίδιο 24ωρο να κάνεις δεύτερο withdraw.

   2. Δεν υπάρχει φόρος και δεν υπάρχουν και κρατήσεις. Κρατήσεις θα έχεις μόνο από την τράπεζα ή το paypal (λίγα), όχι από το fiverr. Φόρο θα έχεις εάν τα δηλώνεις στην εφορία. Κανονικά πρέπει να τα δηλώνεις, μεγάλο κεφάλαιο αυτό βέβαια.

   Αν κάποια στιγμή φτάσεις σε τεράστια ποσά καλό είναι να μην ρισκάρεις και να τα δηλώνεις αφού θα τα καταναλώνεις μέσω της τράπεζας σου κλπ άρα ανά πάσα στιγμή μπορεί να ασχοληθούν οι υπηρεσίες μαζί σου. Όσο βγάζεις μικροποσά θεωρητικά δεν θα ασχοληθούν μαζί σου, αλλά να θυμάσαι ότι κάθε έλληνας φορολογείται για την παγκόσμια περιουσία του εφόσον δεν φορολογείται διπλά κι από άλλο κράτος (με το οποίο έχει συναψει συμφωνίες περί μη διπλης φορολόγησης με την χώρα μας) .

   Καλό είναι να γράψω ένα άρθρο γι’αυτό αλλά επειδή δεν είμαι λογιστής φοβάμαι μην πέσω σε ανακρίβειες.

   Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Καλή τύχη με το fiverr

   Reply
   • Νεκ

    Ρώτησα και τον λογιστή μου και μου είπε πως λογικά για μικροποσά δεν θα μου κάνουν κατι. Απ την άλλη δεν ήταν και σίγουρος γιατι στην Ελλάδα που ζούμε, έχουμε δει πολλά. Ευχαριστώ για την απάντηση και τις πληροφορίες. Πολύ χρήσιμο άρθρο!

    Reply
  • Κωνσταντίνα Τζουμερκιωτη

   Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν το fiverr είναι κατάλληλο για εργασία όπως δακτυλογραφηση και απομαγνητοφώνηση κειμένων, στα ελληνικά η αγγλικά αλλά για άτομα χωρίς εμπειρία στο αντικείμενο. Απλά σαν έξτρα εισόδημα. Ευχαριστώ πολύ

   Reply
   • George Boody

    Ναι είναι. Υπάρχει ένας κορεσμός βέβαια ειδικά για την αγγλική γλώσσα, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για νέους πωλητές.

    Reply
 2. Χαρά

  Γειά σου Γιώργο, το άρθρο σου είναι κατατοπιστικότατο και βοήθησε κι εμένα πολύ.
  Ήθελα να καταθέσω κι εγώ την δική μου εμπειρία στους φίλους ακριβώς στις 12 ημέρες που έχω λογαριασμό στην συγκεκριμένη πλατφόρμα ως πωλητής υπηρεσιών. Αρχικά δεν έχω κανέναν στο περιβάλλον μου που να έχει ασχοληθεί με αυτό ώστε να μου δώσει κατευθύνσεις οπότε μιλάμε για μερόνυχτα διάβασμα κι έρευνα. H εμπειρική σου καταγραφή είναι αρκετά βοηθητική.
  Αφού έχω φτιάξει τα gigs μου 5 από τα 7 που δικαιούμαι ως νέος πωλητής, έφτιαξα και τα videos μόνη μου , έχω μελετήσει τα keyword μου καλά όσο μπορώ , έχω οργανωθεί με excel μελετάω τα στατιστικά μου από την πρώτη ημέρα , ( ακόμα δεν έχω πληρώσει υπηρεσίες , σίγουρα θα το κάνω μελλοντικά γιατί ουσιαστικά είναι σαν να επενδύεις ένα κεφάλαιο στην επιχείρησή σου ) τσούπ ! στην 8η ημέρα εμφανίστηκε αγοραστής. Ο αγοραστής ο πιστοποιημένος είναι και πωλητής ταυτόχρονα , είδα στο προφίλ της ότι αυτό που κάνω εγώ για 10 δολάρια το παρέχει με 70 οπότε κάνει μεταπώληση κι ήθελε να αγοράσει φτηνά από κάποιον νέο πωλητή που δεν έχει καμία πώληση κι αξιολόγηση και καλά έκανε. Δεν μου έβαλε (έξυπνα) παραγγελία μου μιλούσε μόνο στο messenger ,της έδωσα αυτό που ήθελε μου ζήτησε 3 φορές αλλαγές , τις έκανα ,της άρεσε η δουλειά μου, της έστειλα προσφορά για 30 δολάρια, αφού με είχε απασχολήσει 3 μέρες όλη μέρα με τις αλλαγές της , την απέρριψε , μου ζητούσε να αγοράσει για 10 δολάρια της έκανα αντιπρόταση για 20 , επέμεινε στα 10, μου κούνησε το καρότο ότι θα μου αφήσει καλή κριτική κι ευγενικά της αρνήθηκα, έστω κι αν ήταν η πρώτη μου πελάτισσα κι είχα μεγάλη ανάγκη την αξιολόγηση. Την δουλειά που της έκανα την έκανα Gig κι ησύχασα. Θέλω να πω με τα παραπάνω πως τελικά είναι και ηθικό το δίλλημα , είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός το καταλαβαίνω , αλλά πόσο πρέπει να ξεπουληθεί κάποιος για να πάρει τις πολυπόθητες αξιολογήσεις και να χτίσει προφίλ . Είμαι ακόμα στην αρχή, δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί στο μέλλον το εγχείρημά μου. Ελπίζω όλοι όσοι θα ασχοληθούν με αυτήν την δραστηριότητα να έχουν καλή επιτυχία.

  Reply
  • Γιώργος Δεληγιάννης

   Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση. Μου ξέφυγε το σχόλιό σου. Έχει περάσει ένας μήνας. Αν θέλεις γράψε πςω πήγε μέχρι τώρα. Εγώ προσωπικά στην θέση σου θα έκανα το εξής. Θα συμφωνούσα στην τιμή που ήθελε αυτός, ναι αυτή την εξευτελιστικά χαμηλή, και θα του έστελνα λινκ από το νέο gig που είναι ανταγωνιστικό προς το δικό του. Στην αρχή είναι επένδυση να κάνεις τέτοιες υποχωρήσεις. Σημαντική είναι πάντως και η διαχείρση του θυμού. It’ business.  Δεν είναι κάτι προσωπικό. Καλό είναι να βρίσκουμε τρόπους να κάνουμε την δουλειά μας όπως μας συμφέρει χωρίς συναισθηματισμούς.Όταν θα υπάρχει ροή πωλήσεων τότε με συνοπτικές διαδικασίες απομακρύνουμε τους ενοχλητικούς. Εγώ πλέον διώχνω κομψά και μένουν με την απορία. Αλλά δεν το κάνω επειδή θυμώνω ή νευριάζω, αλλά καθαρα επειδή ξέρω πως θα μου φάει τζαμπα χρόνο. Από την άλλη φτιάχνω αδιαμαρτύρητα δωρεάν samples και θα συνεχίσω να φτιάχνω, για όσο καιρό η στατιστική μου λέει ότι οι 7-8 στους 10 τελικά αγοράζουν. Ευχαριστώ και πάλι για το σχόλιο σου. Θα χαρώ να μάθω νέα σου από τις πωλήσεις σου.
   Αν θέλετε να ξεκινήσουμε μία μικρή κοινότητα όπου θα συζητάμε τις εμπειρίες μας από το fiverr μπείτε εδώ: https://www.facebook.com/groups/fiverrgr

   Reply
  • Γιάννης

   Καλησπέρα και από μένα.
   Σκέφτομαι να ξεκινήσω και γω με το fiverr, είμαι ακόμη στο πρώτο στάδιο που το ψάχνω και το επεξεργάζομαι. Έχω δυο τομείς ,ο ένας είναι με σχέδια μάνταλα,αλλά βλέπω ότι πωλητές από Ινδία και Πακιστάν ανταγωνίζονται τρελά και δε νομίζω ότι αξίζει. Ζωγραφίζω καιρό,τώρα και σε ipad, με vectors κτλ. και ξέρω ότι είμαι καλός σ αυτό. Το άλλο είναι πιο niche,έχω βρει ίσα με και τρεις ανταγωνιστές ,και πολύ συγκεκριμένα για ένα gig,που κλήθηκα λόγω τωρινής εργασίας (χημεία) να το μάθω και το δουλέψω,είναι μόνο ένας που Δανός ,που χρεώνει κάτι τιμές απίστευτες. Αυτό το ξέρω λιγότερο αλλά μπορώ να ανταποκριθω, μπορώ σίγουρα να μάθω και έξτρα πράγματα. Το περιοριστικό του είναι ότι απευθύνεται μόνο σε επιχειρηματίες. Εσύ τι θα έκανες στη θέση μου;

   Reply
   • George Boody

    Καλησπέρα Γιάννη. Εγώ θα τα δοκίμαζα όλα. Ο λόγος είναι ο εξής. Ακόμη και στα gig που οι πακιστανοι ινδοι κλπ είναι πιο ανταγωνιστικοί, μπορείς επικοινωνώντας καλύτερα το gig σου ή κάνοντάς το πιο συγκεκριμένο μπορέι να τους νικήσεις. Πχ Θα επεξεργαστώ την φωτογραφία σας vs θα εξαφανίσω τα σπυράκια από φωτογραφίες με πρόσωπα . Τέλος μπορεί να τα καταφέρεις αν σε κάποιο κλαδο παιζει ρολο το να μην είσαι ασιάτης. Εγω πχ δεν τους προτιμώ σε κάποια θέματα αισθητικής και προτιμώ ευρωπαίους (όταν αγοράζω) γιατι οι ινδοι – πακιστανοί μπαγκλαντεζ κλπ σε μερικά θέματα έχουν τόσο διαφορετική κουλτούρα και διαφορετική αισθητική που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να με καταλάβουν. δεν ξερω το αντικείμενο σου αλλά ίσως να ισχύει και για το δικό σου niche. Ευχαριστώ για την ερώτηση, θα τα λέμε και στο facebook στο fiverr greek comunity.

    Reply
 3. ρενα

  ΓΕΙΑ μπορουμε να βάλουμε την περιγραφή στα ελληνικά ώστε να απευθυνόμαστε μόνο σε έλληνες?
  μπορούμε να προωθήσουμε την εγγραφή μας σε άλλα μέσα πχ facebbok κλπ?

  Reply
  • Γιώργος Δεληγιάννης

   Σύμφωνα με τους κανονισμούς του fiverr ειναι σημαντικό να υπάρχει πρώτα στα αγγλικά και αν θέλεις να βάλεις και κάποια πληροφορία και σε άλλη γλώσσα εφόσον όμως η πληροφορία καλύπτεται από το αγγλικά. Να πω την αλήθεια δοκίμασα σε ενα gig μου, (όχι επιτυχημένο, έχει 7-8 πωλήσεις μόνο) να γράψω περιγραφή μόνο στα ελληνικά και δεν μου δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Δύσκολη αγορά πάντως η ελληνική στο fiverr. μικρή χώρα, φοβούνται ακόμη κάποιοι να πληρώσουν online κλπ.

   Αν θέλετε να ξεκινήσουμε μία μικρή κοινότητα όπου θα συζητάμε τις εμπειρίες μας από το fiverr μπείτε εδώ: https://www.facebook.com/groups/fiverrgr

   Reply
 4. Λευτερης καλατζης

  Καλημερα προσπαθω να φτιαξω το προφιλ και μου εστειλε email το fiverr οτι παρουσιαδτηκε προβλημα στο αιτημα μου . Τι δεν κανω σωστα;

  Reply
  • Γιώργος Δεληγιάννης

   Καλησπερα Λευτέρη, συγνώμη που δεν απάντησα. Απείχα μεγάλο διάστημα από τα σχόλια. Αν ακόμη σε ενδιαφέρουν ερωτήματα σχετικά με το fiverr μπες εδώ https://www.facebook.com/groups/fiverrgr . Επίσης αν θέλεις κάτι άμεσα γράψε μου στο chat κάτω δεξιά.

   Reply
 5. Ευτυχία

  Πάρα πολύ καλό άρθρο! Έχω ξεκινήσει και εγώ στο fiverr γιατί ήθελα να ξεκινήσω συνεργασία με κάποιον που ήθελε τιμολόγιο και ήτανε τέλεια ευκαιρία! Λαμβάνω πολλά μηνύματα πρέπει να είναι spam για να μιλήσουμε με συνεργασία μέσω telegram – ό,τι να ναι θα ειναι αυτά μάλλον!

  Σχετικά με το φόρο και τη δήλωση επειδή θα τα δηλώσω για να είμαι εντάξει μικροποσά θεωρούνται πχ 80 ευρώ για ένα μήνα; Απλά τυπικά ρωτάω για να ξέρω! Ευχαριστώ και πάλι!

  Reply
  • Γιώργος Δεληγιάννης

   Καλησπερα Ευτυχία, όπως έγραψα και στο σχόλιο του Λευτέρη πιο πάνω, συγνώμη που δεν απάντησα. Απείχα μεγάλο διάστημα από τα σχόλια. Αν ακόμη σε ενδιαφέρουν ερωτήματα σχετικά με το fiverr μπες εδώ https://www.facebook.com/groups/fiverrgr . Επίσης αν θέλεις κάτι άμεσα γράψε μου στο chat κάτω δεξιά.

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoom-Out.gr

Διαφημιστική Εταιρεία Βόλος

Σκενδεράνη 4 (& Δημητριάδος)

Τηλ: 2421404989  - 6947025578

Αλεξ/πολη: 2551200211

(c) 2024 Zoom-Out.gr
ebook cover website creator

Δωρεάν Ebook

"Πριν αποκτήσεις το δικό σου website": Eλαχιστοποίησε λάθη και άσκοπα έξοδα. 

 

Έχετε εγγραφεί. Ελέγξτε το email σας (εισερχόμενα & ανεπιθύμητα)

responsive desgign logo icon

Δωρεάν Δείγμα

Ακολούθησε τις απλές οδηγίες που θα λάβεις και θα φτιάξουμε δωρεάν δείγμα της δικής σου ιστοσελίδας!

Θα σου ζητηθεί λογότυπο & φωτογραφίες (αν έχεις), καθώς και μερικές πρώτες πληροφορίες για την επιχείρησή σου.

 

Έχετε εγγραφεί. Ελέγξτε το email σας (εισερχόμενα & ανεπιθύμητα)

ebook cover website creator

Δωρεάν Ebook

Όσα πρέπει να γνωρίζεις, για να ελαχιστοποιήσεις λάθη και άσκοπα έξοδα. Ούτε σε εμάς αρέσουν τα spams...

Ευχαριστούμε! Έχετε εγγραφεί.