fbpx

Βασικό Πακέτο “Full Website”

Περιεχόμενα

Παρακάτω θα βρείτε:

  • Ποιους αφορά
  • Χαρακτηριστικά
  • Συχνές ερωτήσεις
  • Τιμές
  • Ενδιαφέρουσα προσφορά

Basic Plan

Για τις επιχειρήσες που θέλουν μία πλήρη ιστοσελίδα

Το πακέτο μας αυτό, σχεδιάστηκε σε μία χαμηλή λογική τιμή και περιέχει όλα όσα χρειάζετε μία επιχείρηση από μία ιστοσελίδα. Αφορά όσους δεν θέλουν να αναβάλλουν άλλο την δημιουργία ιστοσελίδας χωρίς να χρειάζεται να διαθέσουν ένα τεράστιο budget.

Είναι απολύτως αναβαθμίσιμο για την προσθήκη έξτρα χαρακτηριστικών που μπορεί να έχει ανάγκη η δική σας επιχείρηση.

Features

Τα χαρακτηριστικά του πακέτου

Σελίδες

Όλες οι απαραίτητες σελίδες για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων: Αρχική, Σχετικά, Υπηρεσίες, Επικοινωνία. Πλούσια αρχική  σελίδα με όλα τα απαραίτητα sections.

Πρώτα για κινητά

Βελτιστοποιούμε την σελίδα σας πρώτα για κινητά. Mobile First Indexing εφαρμόζει η Google, δηλαδή πρώτο κριτήριο είναι πλέον η έκδοση για κινητά. 

Δωρεάν Hosting 1 έτος

Δωρεάν hosting (και συντήρηση) για τον πρώτο χρόνο και από το επόμενο συνεχίζουμε με πολύ λογικές χρεώσεις χωρίς καμία δέσμευσή σας απέναντί μας.

Εταιρικό Email

Email της μορφής [email protected] αλλά και διασύνδεσή του με το προσωπικό σας email που έχετε στο κινητό για να μην χάνετε κανένα.

SEO (on page)

SEO για κατάκτηση πρώτης σελίδας αναζητήσεων για το/τα βασικό/βασικά keywords που θα φέρουν επισκέπτες και πελάτες. Για τις περισσότερες επιχιχειρήσεις είναι ένας βασικός στόχος. 

Google my Business

Διεκδίκηση και βελτιστοποίηση της καταχώρισης Google my Business γιατί ίσως να χάνετε εκατοντάδες επισκέπτες τον χρόνο.

Συντήρηση

Για να διατηρηθεί μία σελίδα χρειάζεται περιοδική συντήρηση. Έχουμε οικονομικά πακέτα με ξεκάθαρη τιμολόγηση χωρίς ψιλά γράμματα.

Στατιστικά επισκεψιμότητας

Περιοδική ενημέρωση για την επισκεψιμότητα και την απόδοση των στοχευμένων keywords και άλλων στατιστικών που σας ενδιαφέρουν.

SEO (τεχνικό)

100% χωρίς παραλήψεις διότι όλα παίζουν ρόλο. Ταχύτητα φόρτωσης, SSL, Mobile friendly, XML sitemap, structured data markup, Google search console, robots.txt file.

Δημιουργία Διαφήμισης

Με μια λογική έξτρα χρέωση Facebook/Google διαφήμιση σε δικό σας διαφημιστικό λογαριασμό τις οποίες θα μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε όπoτε θέλετε.

Δωρεάν Λογότυπο

Δωρεάν λογότυπο (logo) ιστοσελίδας  ή ανακατασκευή σε σε καλύτερη ποιότητα και σε εκμεταλεύσιμα format εάν ήδη έχετε.

Domain Name

Αναλαμβάνουμε εμείς την διαδικασία αγοράς του ονόματος της σελίδας ή εάν ήδη έχετε κάποιο όνομα χώρου κάνουμε την μεταφορά του στο νέο site.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Να σας παρέχουμε σε προσιτές τιμές, χωρίς ψιλά γράμματα και κρυφές και ανεξήγητες χρεώσεις, τις ίδιες υπηρεσίες που απολαμβάνουν τεράστιες εταιρίες, σε ανάλογη με την επιχείρησή σας κλίμακα και του διαθέσιμου σας μπάτζετ

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ

Όταν ένας ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης πολλαπλασιάζει τα έσοδά του επειδή είδε την δυναμική του διαδικτύου και έκανε την υπέρβαση κατατροπώνοντας τον ανταγωνισμό

F.A.Q.

Συχνές Ερωτήσεις

Θα βγω στην πρώτη σελίδα της Google;

Συνήθως ναι, και μάλιστα για κάποιο πολύτιμο keyword που φέρνει πελάτες και κέρδη. Π[ροφανώς το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε και πως οι σελίδες που φτιάχνουμε κατατάσσονται ψηλά στην πρώτη σελίδα της Google.

Ελέγξτε το πορτφόλιό μας και δοκιμάστε να δείτε πόσο ψηλά εμφανίζονται οι σελίδες μας.

Τι είναι το Google my Business;

Είναι οι καταχωρίσεις που δημιουργεί αυτόματα η Google για την επιχείρησή σας και την προβάλλει στις αναζητήσεις και στους χάρτες της.

Φυσικά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μπορεί (και πρέπει)  να την πάρει στην κατοχή του (αποδεικνύοντας ότι του ανήκει) και να την διαμορφώσει καλύτερα προς το συμφέρον του και να μεγαλώσει έτσι την επισκεψιμότητα και τα κέρδη του. Δείτε περισσότερα για το Google my Business στο άρθρο εδώ.

Τι είναι το Hosting

Το website σας κάπου πρέπει να “κατοικεί”, κάπου θα πρέπει να βρίσκεται.

Οι ιστοσελίδες βρίσκονται μέσα σε ειδικούς υπολογιστές με ειδικό λογισμικό (servers) σε χώρους με ειδικές προδιαγραφές και σύνδεση με το διαδίκτυο πολλαπλάσια από μια τυπική οικιακή. 

Τα κτίρια όπου βρίσκονται αυτοί οι υπολογιστές (οι servers) λέγονται datacenters και οι εταιρείες που αναλαμβάνουν να πουλήσουν τις υπηρεσίες hosting δεν χρειάζεται να έχουν καμία σχέση με αυτές τις υποδομές. Μπορούν να είναι απλώς μεταπωλητές.

Το κόστος μιας υπηρεσίας hosting ποικίλει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις που θέλουμε να έχουμε. Συνήθως στοιχίζει από 70 έως 250 ευρώ τον χρόνο για ένα μέσο τυπικό website.

Τι είναι το domain name και πόσο στοιχίζει;

Ένα website έχει ένα όνομα. Π.χ zoom-out.gr . Το όνομα αυτό λέγεται domain name, “ονομασία χώρου” στα ελληνικά.

Το “.gr” λέγεται επέκταση του domain name.

Μπορούμε να αγοράσουμε οποιαδήποτε επέκταση, αλλά ανάλογα με την δραστηριότητα μας και την εθνικότητα του κοινού στο οποίο απευθυνόμαστε καλό είναι να αγοράζουμε την σωστή.

Πχ για την χώρα μας αυτή την στιγμή μια καλή τακτική είναι η αγορά ενός “.gr”.

Από πού το αγοράζουμε:

Το όνομα το αγοράζουμε από websites όπως το papaki.gr και εγκρίνεται απο την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) μέσα σε λίγες ημέρες.

Το κόστος απόκτησης ενός domain name είναι περίπου στα 28€ (με ΦΠΑ)

Πόσο στοιχίζει η συντήρηση μιας ιστοσελίδας

Κάθε ιστοσελίδα, για να διατηρηθεί “στον αέρα” του διαδικτύου χρειάζεται κάποια περιοδική εργασία από την πλευρά της εταιρείας κατασκευής.

Το κόστος συντήρησης ποικίλει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά, τον αριθμό τους και την δυσκολία τους να ειναι updated.

Μερικές φορές το κόστος συντήρησης είναι ένα μικρό αγκάθι στην σχέση πελάτη και εταρείας, αφού είναι ένα κόστος που στην αρχή υποβαθμίζεται και μετά την κατασκευή του website, μοιάζει βουνό.

Έχουμε φτιάξει οικονομικά πακέτα συντήρησης με πολύ ξεκάθαρη τιμολόγηση και χωρίς ψιλά γράμματα. Μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα zoom-out.gr/pricing.

Η διαφήμιση είναι δωρεάν;

Στο βασικό πακέτο δίνουμε με μία μικρή λογική χρεώση την δημιουργία του δημιουργικού μέρους μίας διαφήμισης και την δημιουργία της αντίστοιχης καμπάνιας. Όταν θα θέλετε να είναι ενεργή θα πληρώνετε στην Facebook ή στην Google την διαφημιστική δαπάνη που έχετε αποφασίσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε τι χρεώσεις κάνει η google ανά κλικ και να υπολογίσουμε μαζί το ημερήσιο κόστος της διαφήμισής σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε πρωτότυπο δωρεάν δείγμα για το δικό σας site πριν αποφασίσετε αν θα συνεργαστούμε:

Ρωτήστε μας

Zoom-Out.gr

Διαφημιστική Εταιρεία Βόλος

Σκενδεράνη 4 (& Δημητριάδος)

Τηλ: 2421404989  - 6947025578

Αλεξ/πολη: 2551200211

(c) 2024 Zoom-Out.gr
ebook cover website creator

Δωρεάν Ebook

"Πριν αποκτήσεις το δικό σου website": Eλαχιστοποίησε λάθη και άσκοπα έξοδα. 

 

Έχετε εγγραφεί. Ελέγξτε το email σας (εισερχόμενα & ανεπιθύμητα)

responsive desgign logo icon

Δωρεάν Δείγμα

Ακολούθησε τις απλές οδηγίες που θα λάβεις και θα φτιάξουμε δωρεάν δείγμα της δικής σου ιστοσελίδας!

Θα σου ζητηθεί λογότυπο & φωτογραφίες (αν έχεις), καθώς και μερικές πρώτες πληροφορίες για την επιχείρησή σου.

 

Έχετε εγγραφεί. Ελέγξτε το email σας (εισερχόμενα & ανεπιθύμητα)

ebook cover website creator

Δωρεάν Ebook

Όσα πρέπει να γνωρίζεις, για να ελαχιστοποιήσεις λάθη και άσκοπα έξοδα. Ούτε σε εμάς αρέσουν τα spams...

Ευχαριστούμε! Έχετε εγγραφεί.