fbpx

Βασικό Πακέτο

Περιεχόμενα

Παρακάτω θα βρείτε:

 • Ποιους αφορά
 • Χαρακτηριστικά
 • Συχνές ερωτήσεις
 • Τιμές
 • Ενδιαφέρουσα προσφορά

Basic Plan

Για αυτούς που θέλουν να κάνουν μία αρχή

Το οικονομικό πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων φτιάχτηκε για αυτούς που δεν θέλουν να αναβάλλουν άλλο την δημιουργία ιστοσελίδας αλλά δεν μπορούν ακόμη να διαθέσουν μεγαλύτερο budget.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι είναι απολύτως αναβαθμίσιμο όταν θα θελήσετε να αυξήσετε το budget κάτι που συνήθως γίνεται γρήγορα μόλις επιβεβαιωθούν τα πρώτα έσοδα που προήλθαν από το βασικό αυτό website.

Απολύτως αναβαθμίσιμο σημαίνει πως ό,τι έχει φτιαχτεί στην βασική έκδοση διατηρείται και απλώς προσθέτουμε τα έξτρα features. Με άλλα λόγια, το βασικό πακέτο δεν σημαίνει χειρότερο, χαμηλότερης ποιότητας website, αλλά απλώς του λείπουν κάποια χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν επιχειρήσεις που αρκέστηκαν στην βασική έκδοση με κερδοφόρα αποτελέσματα και άλλες που η βασική έκδοση τους αποκάλυψε την δυναμική του ιντερνετ για την επιχείρησή τους καθώς και τις νέες προοπτικές  που τους ανοίγονται και προχώρησαν στην αναβάθμιση σε  premium.

Διαβάστε (ή δείτε στο βίντεο) τα χαρακτηριστικά του βασικού μας πλάνου και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε απορία.

Features

Τα χαρακτηριστικά του Βασικού Πακέτου

Σελίδες

Πλούσια αρχική  σελίδα με πολλά elements, πχ photo galleries. Σελίδες:  Contact, Blog, 2 άρθρα γραμμένα από εμάς, σελίδα υπηρεσιών, σελίδα τιμoκαταλόγου αν απαιτείται.

Πρώτα για κινητά

Βελτιστοποιούμε την σελίδα σας πρώτα για κινητά. Mobile First Indexing εφαρμόζει η Google, δηλαδή πρώτο κριτήριο είναι πλέον η έκδοση για κινητά. 

Δωρεάν Hosting 1 έτος

Δωρεάν hosting για τον πρώτο χρόνο.  Από το επόμενο έτος μπορείτε να σας μεταφέρουμε σε όποιο θέλετε εσείς ή στον δικό μας χώρο με λογικές χρεώσεις.

Εταιρικό Email

Email της μορφής info@domain.gr αλλά και διασύνδεσή του με το προσωπικό σας email που έχετε στο κινητό για να μην χάνετε κανένα.

SEO (on page)

SEO για κατάκτηση πρώτης σελίδας αναζητήσεων για ένα βασικό keyword που θα φέρει έσοδα, καθώς και κάποιες παραλαγές του. Πχ γυψοσανίδες στην Λάρισα, γυψοσανίδες Λάρισα τιμές.

Google my Business

Διεκδίκηση και βελτιστοποίηση της καταχώρισης Google my Business γιατί πιθανότατα ήδη χάνετε χιλιάδες επισκέπτες τον χρόνο.

Συντήρηση

Για να διατηρηθεί μία σελίδα χρειάζεται περιοδική συντήρηση. Έχουμε οικονομικά πακέτα με ξεκάθαρη τιμολόγηση χωρίς ψιλά γράμματα.

Μηνιαίες Αναφορές

Μηνιαία ενημέρωση για την επισκεψιμότητα την απόδοση των στοχευμένων keywords και άλλα στατιστικά που σας ενδιαφέρουν.

SEO (τεχνικό)

100% χωρίς παραλήψεις διότι όλα παίζουν ρόλο. Ταχύτητα φόρτωσης, SSL, Mobile friendly, XML sitemap, structured data markup, Google search console, robots.txt file.

Δημιουργία Διαφήμισης

Μία Facebook και μία διαφήμιση Google σε δικό σας διαφημιστικό λογαριασμό τις οποίες θα μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε όπoτε θέλετε.

Δωρεάν Λογότυπο

Δωρεάν logo (βασικό minimal design) ή ανακατασκευή/refresh σε καλύτερη ποιότητα και σε εκμεταλεύσιμα format εάν ήδη έχετε.

Domain Name

Αναλαμβάνουμε εμείς την διαδικασία αγοράς του ονόματος της σελίδας ή εάν ήδη έχετε κάποιο όνομα χώρου κάνουμε την μεταφορά του στο νέο site.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

 • Στόχος μας είναι να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στον κατασκευαστή ιστοσελίδων και τον ιδιοκτήτη.
 • Να εξαφανίσουμε τα ψιλά γράμματα, τις κρυφές και ανεξήγητες χρεώσεις και όλα τα σκοτεινά σημεία που οφείλονται στην άγνοια του πελάτη.
 • Να παρέχουμε τις ίδιες υπηρεσίες που απολαμβάνουν τεράστιες εταιρίες αλλά σε μικρότερη κλίμακα και μπάτζετ.

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ

 • Ένας ταλαντούχος μπλόγκερ βρίσκει τον δρόμο του χάρη στο website που του φτιάξαμε εμείς.
 • Όταν ένας ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης πολλαπλασιάζει τα έσοδά του επειδή είδε την δυναμική του διαδικτύου και έκανε την υπέρβαση κατατροπώνοντας τον ανταγωνισμό.
 • Όταν εμπνέουμε αυτόν που έχει ωραίες ιδέες αλλά ποτέ δεν τόλμησε να υλοποιήσει μία από αυτές.

F.A.Q.

Συχνές Ερωτήσεις

Θα βγω στην πρώτη σελίδα της Google;

Λογικά ναι, και λογικά για κάποιο πολύτιμο keyword που φέρνει κέρδη. Δυστυχώς  όμως, το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε και πως οι σελίδες που φτιάχνουμε κατατάσσονται ψηλά στην πρώτη σελίδα της Google. 

Δείτε παραδείγματα στο zoom-out.gr/casestudies . Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το παράδειγμα από δύο ανταγωνιστικά website  που κάναμε που καταλαμβάνουν και τα δύο τις περισσότερες θέσεις της πρώτης σελίδας ( τις πρώτες)  στην πόλη που δραστηριοποιούνται.

Τι είναι το Google my Business;

Είναι οι καταχωρίσεις που δημιουργεί αυτόματα η Google για την επιχείρησή σας και την προβάλλει στις αναζητήσεις και στους χάρτες της.

Φυσικά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μπορεί (και πρέπει)  να την πάρει στην κατοχή του (αποδεικνύοντας ότι του ανήκει) και να την διαμορφώσει καλύτερα προς το συμφέρον του και να μεγαλώσει έτσι την επισκεψιμότητα και τα κέρδη του. Δείτε περισσότερα για το Google my Business στο άρθρο εδώ.

Τι είναι το Hosting

Το website σας κάπου πρέπει να “κατοικεί”, κάπου θα πρέπει να βρίσκεται.

Οι ιστοσελίδες βρίσκονται μέσα σε ειδικούς υπολογιστές με ειδικό λογισμικό (servers) σε χώρους με ειδικές προδιαγραφές και σύνδεση με το διαδίκτυο πολλαπλάσια από μια τυπική οικιακή. 

Τα κτίρια όπου βρίσκονται αυτοί οι υπολογιστές (οι servers) λέγονται datacenters και οι εταιρείες που αναλαμβάνουν να πουλήσουν τις υπηρεσίες hosting δεν χρειάζεται να έχουν καμία σχέση με αυτές τις υποδομές. Μπορούν να είναι απλώς μεταπωλητές.

Το κόστος μιας υπηρεσίας hosting ποικίλει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις που θέλουμε να έχουμε. Συνήθως στοιχίζει από 70 έως 250 ευρώ τον χρόνο για ένα μέσο τυπικό website.

Τι είναι το domain name και πόσο στοιχίζει;

Ένα website έχει ένα όνομα. Π.χ zoom-out.gr . Το όνομα αυτό λέγεται domain name, “ονομασία χώρου” στα ελληνικά.

Το “.gr” λέγεται επέκταση του domain name.

Μπορούμε να αγοράσουμε οποιαδήποτε επέκταση, αλλά ανάλογα με την δραστηριότητα μας και την εθνικότητα του κοινού στο οποίο απευθυνόμαστε καλό είναι να αγοράζουμε την σωστή.

Πχ για την χώρα μας αυτή την στιγμή μια καλή τακτική είναι η αγορά ενός “.gr”.

Από πού το αγοράζουμε:

Το όνομα το αγοράζουμε από websites όπως το papaki.gr και εγκρίνεται απο την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) μέσα σε λίγες ημέρες.

Το κόστος απόκτησης ενός domain name είναι περίπου στα 28€ (με ΦΠΑ)

Πόσο στοιχίζει η συντήρηση μιας ιστοσελίδας

Κάθε ιστοσελίδα, για να διατηρηθεί “στον αέρα” του διαδικτύου χρειάζεται κάποια περιοδική εργασία από την πλευρά της εταιρείας κατασκευής.

Το κόστος συντήρησης ποικίλει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά, τον αριθμό τους και την δυσκολία τους να ειναι updated.

Μερικές φορές το κόστος συντήρησης είναι ένα μικρό αγκάθι στην σχέση πελάτη και εταρείας, αφού είναι ένα κόστος που στην αρχή υποβαθμίζεται και μετά την κατασκευή του website, μοιάζει βουνό.

Έχουμε φτιάξει οικονομικά πακέτα συντήρησης με πολύ ξεκάθαρη τιμολόγηση και χωρίς ψιλά γράμματα. Μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα zoom-out.gr/pricing.

Η διαφήμιση είναι δωρεάν;

Η δημιουργία της διαφήμισης είναι δωρεάν. Όταν θα θέλετε να είναι ενεργή θα πληρώνετε στην Facebook ή στην Google  ανάλογα με την απήχηση των διαφημίσεων (προβολές κλικ κλπ)

Εμεις θα σας δημιουργήσουμε δηλαδή μία διαφήμιση Facebook/Instagram και μία διαφήμιση Google σε δικό σας διαφημιστικό λογαριασμό τις οποίες θα μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε όπoτε θέλετε να τρέχει ή όχι χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε εκ νέου.

Αυτό θα μπορείτε να το κάνετε πανεύκολα με ένα κλικ στο κινητό σας.

Για παράδειγμα αν είστε dj γάμων, μία Google διαφήμιση τους μήνες που πιστεύετε εσείς οτι οι πελάτες σας ψάχνουν τις υπηρεσίες σας μπορεί να στοχεύει σε όσους γράφουν “dj γάμων στην Καρδίτσα”.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε τι χρεώσεις κάνει η google ανα κλικ και να υπολογίσουμε μαζί το ημερήσιο κόστος της διαφήμισής σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε πρωτότυπο δωρεάν δείγμα για το δικό σας site πριν αποφασίσετε αν θα συνεργαστούμε:

Ρωτήστε μας κάτι

Zoom-Out.gr

Διαφημιστική Εταιρεία Βόλος

Γραφείο 1: 28ης Οκτωβρίου 141 Γραφείο 2: Σκενδεράνη 4 (& Δημητριάδος)

Τηλ: 2421181898 - 2421404989  - 6947025578

Αλεξ/πολη: 2551118797

(c) 2023 Zoom-Out.gr
ebook cover website creator

Δωρεάν Ebook

"Πριν αποκτήσεις το δικό σου website": Eλαχιστοποίησε λάθη και άσκοπα έξοδα. 

 

Έχετε εγγραφεί. Ελέγξτε το email σας (εισερχόμενα & ανεπιθύμητα)

responsive desgign logo icon

Δωρεάν Δείγμα

Ακολούθησε τις απλές οδηγίες που θα λάβεις και θα φτιάξουμε δωρεάν δείγμα της δικής σου ιστοσελίδας!

Θα σου ζητηθεί λογότυπο & φωτογραφίες (αν έχεις), καθώς και μερικές πρώτες πληροφορίες για την επιχείρησή σου.

 

Έχετε εγγραφεί. Ελέγξτε το email σας (εισερχόμενα & ανεπιθύμητα)

ebook cover website creator

Δωρεάν Ebook

Όσα πρέπει να γνωρίζεις, για να ελαχιστοποιήσεις λάθη και άσκοπα έξοδα. Ούτε σε εμάς αρέσουν τα spams...

Ευχαριστούμε! Έχετε εγγραφεί.