fbpx

Κατασκευή Ιστοσελίδας και προώθηση για dj γάμων

Διαβάζεται σε 5 λεπτά

Ιστοσελίδα και προώθηση dj γάμων. Ένας νέος κόσμος ευκαιριών μπροστά σας!

Λέξεις κλειδιά: διαφήμιση προώθηση dj γάμων, μαρκετινγκ για dj, ιστοσελίδα dj γάμων

Είσαι dj γάμων και άλλη μία δύσκολη καλοκαιρινή σεζόν τελειώνει. 

Ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείς πώς θα εξασφαλίσεις συνεχή άνοδο στα επόμενα χρόνια και κυρίως πώς θα εξασφαλίσεις μία συνεχή ροή “καλών” δουλειών, δηλαδή πελατών που:

  • επιλέγουν τα υψηλότερα πακέτα των υπηρεσίων σας
  • αποτελούν καλές δουλειές για το πορτφόλιο σας (πχ είναι επιδραστικές όταν τις κοινοποιείς στα social media κλπ)
  • Έχουν προοπτικές να φέρουν και άλλες νέες καλές δουλειές

Για να βελτιώσετε όλα τα παραπάνω ό τρόπος είναι μόνο ένας!

Να λάβετε πολλά νέα τηλεφωνήματα πελατών, ώστε να είστε σε θέση να επιλέγετε. 

Αυτό εν μέρει θα επιτευχθεί με πολύχρονη υπομονή και εργασία, σωστές συνεργασίες με συναδέλφους σας και επαγγελματίες του χώρου και την από στόμα σε στόμα τελικά εξάπλωση της φήμη σας. Αυτό ίσως όμως αργήσει πολύ, ίσως και να μην γίνει ποτέ.

Έχετε τόση υπομονή;

Για να επιταχυνθεί και να βελτιστοποιηθεί η παραπάνω διαδικασία και να αναπτυχθείτε άμεσα, η λύση είναι ξεκάθαρα μία (και δοκιμασμένη), κάνοντας οργανωμένες και συντονισμένες προωθητικές ενέργειες μέσω διαδικτύου, και αυτό σημαίνει ιστοσελίδα+ψηλά στις αναζητήσεις+προωθητικές καμπάνιες

infographic dj γαμων

Ο ανταγωνισμός

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι παρόλο που το διαδίκτυο υπάρχει εδώ και δεκαετίες στην ζωή μας, στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας με μία αναζήτηση θα δούμε ότι ο ανταγωνισμός είναι χαμηλά. Οι περισσότεροι αρκούνται στην εγγραφή τους σε κάποιον επαγγελματικό οδηγό στην καλύτερη περίπτωση. Ο ανταγωνισμός είναι σε υψηλότερο επίπεδο στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας αλλά ανάλογα μεγάλη είναι και η αγορά με αντίστοιχες ευκαιρίες.

Οι ευκαιρίες – H πρώτη σελίδα της google – Διαφημίσεις – Στρατηγικές μάρκετινγκ

Οι ευκαιρίες που κρύβει το διαδίκτυο είναι πολύ μεγάλες και επωφελείς για τους επαγγελματίες του κλάδου του dj γάμων. Ας τις δούμε:

 1ος στην google: 

Οι πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις της google θα σου φέρουν τεράστιο αριθμό επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας και αυτή με την σειρά της θα φέρει τηλεφωνήματα και μηνύματα. 

Αφού ληφθεί το τηλεφώνημα ή το email ή το μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, εσύ με την εμπειρία σου ξέρεις πώς θα το χειριστείς. Έχεις ήδη αναπτύξει έναν “μηχανισμό” που με μεγάλη επιτυχία μετατρέπει ένα ποσοστό από αυτούς σε πελάτες. Πχ κάνεις δια ζώσης συνάντηση, ξέρεις πώς να τους μιλάς (το έχεις δουλέψει τόσα χρόνια αυτό άλλωστε), έχεις φτιάξει κάποια demo samples, ξέρεις τι να τους παρουσιάσεις ώστε τελικά να σε εμπιστευτούν και τους κάνεις πελάτες σου.

Η αναζήτηση-έρευνα αγοράς του μέσου χρήστη για dj γάμων, γίνεται σχεδόν πάντα γράφοντας:

 “dj γάμων + όνομα πόλης” (π.χ dj γάμων Βόλος)

Είναι προφανές ότι πρέπει να βρίσκεσαι εκεί στα πρώτα αποτελέσματα της google.

Αν γίνουν όλα σωστά (από εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων που ξέρουν τι κάνουν) το πιθανότερο είναι να είσαι στις πρώτες θέσεις, και ίσως να οδεύεις σιγά σιγά στην πρώτη θέση. 

Το ότι θα γίνει σωστά η παραπάνω βελτιστοποίηση από την εταιρεία κατασκευής της σελίδας, είναι κάτι το οποίο δεν είναι ούτε εύκολο ούτε και αυτονόητο. Δεν σημαίνει ότι κάθε δημιουργός ιστοσελίδων είναι γνώστης της παραπάνω διαδικασίας. Νιώστε άνετα να μας τηλεφωνήσετε ή να επικοινωνήσετε με μήνυμα ώστε να σας εξηγήσουμε γιατί, και να λύσουμε όποιες απορίες σας.

Google search διαφημίσεις: 

Μέχρι να ανέβει η σελίδα σου ψηλά στις αναζητήσεις και να κατακτήσεις μία από τις πρώτες θέσεις της google μπορείς να κατέχεις την πρώτη θέση με google search διαφημίσεις.

Επικοινώνησε τώρα (μην το αναβάλεις άλλο για την …επόμενη χρονιά) για να σου εξηγήσουμε πως λειτουργούν οι google search καμπάνιες, πόσο κοστίζουν, ποια είναι τα προσδοκώμενα οφέλη. 

Έχετε στο νου σας ότι δεν αναλαμβάνουν δημιουργία διαφημίσεων και όλες οι εταιρείες  κατασκευής Ιστοσελίδων.

Σας εγγυόμαστε ότι ένας καινούργιος κόσμος ευκαιριών θα ανοιχτεί μπροστά σας και θα σας οπλίσει με φιλοδοξίες, στόχους και νέες ιδέες. Είναι τόσο οικονομικό και αποδοτικό και ήταν τόσα χρόνια μπροστά σας!

Google performance max:

Πρόσφατα η google “συμμάζεψε” διάφορες local marketing καμπάνιες της και τις ενσωμάτωσε σε μία έξυπνη καμπάνια που την ονομάζει “performance max” και όντως είναι πολύ αποδοτική.

Ο τύπος αυτός διαφημίσεων “καταλαβαίνει” από την γενικότερη συμπεριφορά των χρηστών αν κάποιος ψάχνει “dj γαμωνκαι εμφανίζει διαφήμιση σε ένα πλήθος καναλιών της, όπως για παράδειγμα στο πάνω αριστερά βίντεο στην αρχική σελίδα της youtube, σε μηνύματα email κλπ

Προφανώς μπορεί και το κάνει με τεράστια επιτυχία, αφού της ανήκουν τόσα πολλά εργαλεία-κανάλια που χρησιμοποιούμε καθημερινά, με τα οποία μπορεί να μας “παρακολουθεί“ και να μας προβάλλει σε αυτά τα ίδια τις διαφημίσεις της, όπως π.χ google search engine, chrome, youtube, gmail, google adsense κ.α. 

Χορηγούμενες Social Media:

Λογικά ήδη γνωρίζεις τι είναι οι χορηγούμενες δημοσιεύσεις σε facebook/instagram, ίσως μάλιστα έχεις κάνει κάποια στιγμή κάποια. 

Η αποδοτικότητα όμως μιας τέτοιας καμπάνιας είναι θεαματικά μεγαλύτερη όταν την κατευθύνεις στην ιστοσελίδα σου. Ακόμη μεγαλύτερη μάλιστα είναι η απόδοση όταν στέλνεις την επισκεψιμότητα σε κάποια υποσελίδα με συνάφεια με το αντικείμενο της διαφήμισης. Για παράδειγμα αποφάσισες να προωθήσεις την υπηρεσία ενοικίασης ηχητικών σου, και στέλνεις την χορηγούμενη σε ένα άρθρο ή σε μία υποσελίδα που φτιάχτηκε για να προωθήσει ακριβώς αυτήν την υπηρεσία σου με πληροφορίες και φωτογραφικό υλικο, ίσως και με τιμές, προσφορές, έξτρα features κλπ. 

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας προτείνουμε κι άλλες στρατηγικές που εμπλέκουν χορηγούμενες και την ιστοσελίδα σου και φέρνουν νέους πελάτες. Άλλωστε αν έφτασες να διαβάζεις αυτές εδώ τις γραμμές του άρθρου επειδή είδες μία χορηγούμενή μας δημοσίευση, ήδη βιώνεις την τεράστια δύναμη αυτής της στρατηγικής. Μπορούμε να το κάνουμε και για σένα.

Επίλογος

Αν διάβασες όλο αυτό το άρθρο μας και έφτασες μέχρι εδώ στον επίλογο, σημαίνει ότι είσαι ένας σύγχρονος επαγγελματίας που ψάχνει για γρήγορη ανάπτυξη εκμεταλλευόμενος όλα τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, κατανοεί πως λειτουργεί η αγορά σήμερα και δεν αρκείται στην παραδοσιακή μέθοδο της …υπομονής. 

Αν ένιωσες ότι γράφει κάποιος που σας καταλαβαίνει και μιλάει την γλώσσα σας, την γλώσσα των επαγγελματιών dj γάμων, είναι επειδή η τύχη τα έφερε έτσι ώστε στην ομάδα μας να έχουμε expert και των δύο κόσμων, του δικού σας και του web development. 

Εκμεταλλευτείτε αυτό το expertise μας και επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας αφιερώσουμε όσο χρόνο θέλετε για να σας παρουσιάσουμε και εξηγήσουμε την “παλέτα” προωθητικών εργαλείων που αφορούν τον κλάδο σας. 

Το ημερολόγιο γράφει 2023, ζούμε μία ψηφιακή διαφημιστική επανάσταση. Ποτέ ξανά πριν με τόσα λίγα χρήματα δεν μπορούσατε να έχετε απήχηση σε τόσο μεγάλο αριθμό δυνητικών πελατών. Θα μείνετε έξω από αυτό;

<a href="https://www.zoom-out.gr/author/boody1974/" target="_self">George Boody</a>

George Boody

Author

Της ίδιας κατηγορίας

Πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος του TikTok #foryou

Πολλές εταιρείες διατηρούν τους αλγόριθμους προτάσεών τους ως ένα απόρρητο μυστικό. To tiktok αποκάλυψε μέρος των βασικών αρχών

Branding Τι είναι [+Βίντεο]

Σύμφωνα με τον American Marketing Association, το brand είναι “ένα όνομα, ένας όρος, ένα σχέδιο, ένα σύμβολο ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό το οποίο

Πώς να χρησιμοποιήσετε το TikTok για την επιχείρησή σας

Αν και το TikTok έγινε γνωστό για χορευτικά βίντεο και βίντεο συγχρονισμού χειλιών από teenagers, η δημοτικότητά του αυξάνεται καθημερινά και το

Κανείς δεν θα κλέψει τις τιμές σας

Γιατί σας συμφέρει να ανακοινώνετε τις τιμές σας. Για ποιόν λόγο δεν πρέπει να φοβάστε.

Τι είναι το TikTok. Το νέο trend του 2020 που ήρθε για να μείνει

Τι είναι το Τικ Τοκ,  το κοινωνικό δίκτυο που μπήκε τόσο ξαφνικά στην ζωή μας; Ας μάθουμε για το νέο trend μέσα...

Γιατί δεν πουλάει το ηλεκτρονικό μου κατάστημα;

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός προχωράει με γοργούς ρυθμούς στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.  Πολλοί ιδιοκτήτες...

4 κανάλια marketing που συνήθως ξεχνάτε

Από την εποχή που το τρυπάνι ονομαζόταν “μπλακ εντ ντέκερ”, την εποχή που το εικονίδιο του internet explorer λεγόταν...

Το ΕΣΠΑ το Εcommerce και η χαμένη ευκαιρία

Θέλαμε από καιρό να γράψουμε ένα άρθρο για την κατάσταση του ecommerce και του ψηφιακού μετασχηματισμού φυσικών...

Επιτήδειοι εκβιάζουν επιχειρήσεις για την καταχώρισή τους στους χάρτες

Είναι αστείρευτη η φαντασία των επιτήδειων που προσπαθούν τηλεφωνικά να αποσπάσουν χρήματα από τα θύματά τους.  Η...

Κατασκευή Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία και Δωμάτια

Η κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια κρύβει μύθους και διλήμματα, παρόλο που αφορά έναν...
[/db_pb_post_slider]

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoom-Out.gr

Διαφημιστική Εταιρεία Βόλος

Σκενδεράνη 4 (& Δημητριάδος)

Τηλ: 2421404989  - 6947025578

Αλεξ/πολη: 2551200211

(c) 2024 Zoom-Out.gr
ebook cover website creator

Δωρεάν Ebook

"Πριν αποκτήσεις το δικό σου website": Eλαχιστοποίησε λάθη και άσκοπα έξοδα. 

 

Έχετε εγγραφεί. Ελέγξτε το email σας (εισερχόμενα & ανεπιθύμητα)

responsive desgign logo icon

Δωρεάν Δείγμα

Ακολούθησε τις απλές οδηγίες που θα λάβεις και θα φτιάξουμε δωρεάν δείγμα της δικής σου ιστοσελίδας!

Θα σου ζητηθεί λογότυπο & φωτογραφίες (αν έχεις), καθώς και μερικές πρώτες πληροφορίες για την επιχείρησή σου.

 

Έχετε εγγραφεί. Ελέγξτε το email σας (εισερχόμενα & ανεπιθύμητα)

ebook cover website creator

Δωρεάν Ebook

Όσα πρέπει να γνωρίζεις, για να ελαχιστοποιήσεις λάθη και άσκοπα έξοδα. Ούτε σε εμάς αρέσουν τα spams...

Ευχαριστούμε! Έχετε εγγραφεί.