fbpx

Premium Πακέτο

Περιεχόμενα

Παρακάτω θα βρείτε:

 • Ποιους αφορά
 • Χαρακτηριστικά
 • Συχνές ερωτήσεις
 • Τιμές
 • Ενδιαφέρουσα προσφορά

Premium Plan

Γι’ αυτούς που γνωρίζουν ήδη την δυναμική του διαδικτύου.

Το Premium πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων φτιάχτηκε για αυτούς που γνωρίζουν την δυναμική του διαδικτύου και θέλουν ένα ολοκληρωμένο website & digital marketing.

Η διαφορά του με το βασικό πλάνο είναι ότι προσθέτονται σημαντικά features όπως premium επιπέδου SEO γιά πολλαπλά keywords με πολλούς τρόπους, βελτιστοποίηση του μηχανισμού μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες με landing pages και SEO άρθρα, email marketing ή όποιο άλλο κανάλι digital marketing ταιριάζει με το πεδίο που δραστηριοποιείστε. 

Αν έχετε ήδη ιστοσελίδα στο βασικό πακέτο μας τότε δεν χάνετε ούτε χρήματα με την μετάβαση στο premium ούτε χρειάζεται να διαγραφεί κάτι που έχει ήδη γίνει. Όπως τονίσαμε και στην σελίδα του  βασικού πακέτου, η μετάβαση στο premium είναι απλώς αναβάθμιση. Προσθέτουμε δηλαδή έξτρα χαρακτηριστικά.  

Διαβάστε στην σελίδα μας zoom-out.gr/casestudies ιστορίες επιτυχίας από ιστοσελίδες μας, περιηγηθείτε σε μερικές από αυτές και θα καταλάβετε ποιες είναι οι κύριες διαφορές στα χαρακτηριστικά τους σε σχέση με το basic plan.  

 Στην λίστα με τα χαρακτηριστικά παρακάτω παραλείπουμε αυτά που ανήκουν ήδη στο βασικό πακέτο και γράφουμε μόνο τα αναβαθμισμένα. 

Αν δεν έχετε δεί το βασικό πλάνο πατήστε εδώ. Για να δείτε όλα τα πακέτα πατήστε στο μενου “τιμές”.

Features

Τα χαρακτηριστικά του PREMIUM Πακέτου

Ότι και το Basic

Το premium πακέτο περιλαμβάνει ότι και το οικονομικό πακέτο μας και πολλές extra αναβαθμίσεις. Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά του βασικού πλάνου.

Premium SEO

On page, off page και τεχνικό SEO. Premium keyword research, μελέτη του ανταγωνισμού, on page SEO 100% χωρίς παραλήψεις, στόχευση σε πολλαπλά keywords.

SEO Άρθρα

Για να καταταχτεί μία σελίδα ψηλά και για πολλά διαφορετικά και keywords υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Η συγγραφή άρθρων. Από αυτά θα έρθει η  πλειοψηφία των επισκεπτών.

Επαγγελματικό βίντεο

Παραγωγή πορτφόλιο ή επεξηγηματικού βίντεο. Τα βίντεο αυξάνουν τον χρόνο παραμονής των επισκεπτών στην σελίδα σας  και αυτό έχει επίπτωση στο  SEO.

Landing Pages

Όχι, η σημαντικότερη σελίδα σας δεν είναι η πάντα αρχική. Άλλες φορές είναι ένα άρθρο, κι άλλες μια landing page μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες.

Digital Marketing

Σε 2 κανάλια marketing ανάλογα με την ιστοσελίδα και το niche της.  Για παράδειγμα Εmail Marketing & Facebook , ή Google Ads & Email Marketing κλπ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

 • Στόχος μας είναι να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στον κατασκευαστή ιστοσελίδων και τον ιδιοκτήτη.
 • Να εξαφανίσουμε τα ψιλά γράμματα, τις κρυφές και ανεξήγητες χρεώσεις και όλα τα σκοτεινά σημεία που οφείλονται στην άγνοια του πελάτη.
 • Να παρέχουμε τις ίδιες υπηρεσίες που απολαμβάνουν τεράστιες εταιρίες αλλά σε μικρότερη κλίμακα και μπάτζετ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ:

 • Ένας ταλαντούχος μπλόγκερ βρίσκει τον δρόμο του χάρη στο website που του φτιάξαμε εμείς.
 • Όταν ένας ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης πολλαπλασιάζει τα έσοδά του επειδή είδε την δυναμική του διαδικτύου και έκανε την υπέρβαση κατατροπώνοντας τον ανταγωνισμό.
 • Όταν εμπνέουμε αυτόν που έχει ωραίες ιδέες αλλά ποτέ δεν τόλμησε να υλοποιήσει μία από αυτές.

F.A.Q.

Συχνές Ερωτήσεις

Θα βγω στην πρώτη σελίδα της Google;

Λογικά ναι, και λογικά για κάποιο πολύτιμο keyword που φέρνει κέρδη. Δυστυχώς  όμως, το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε και πως οι σελίδες που φτιάχνουμε κατατάσσονται ψηλά στην πρώτη σελίδα της Google. 

Δείτε παραδείγματα στο zoom-out.gr/casestudies . Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το παράδειγμα από δύο ανταγωνιστικά website  που κάναμε που καταλαμβάνουν και τα δύο τις περισσότερες θέσεις της πρώτης σελίδας ( τις πρώτες)  στην πόλη που δραστηριοποιούνται.

Γιατί τα άρθρα είναι τόσο σημαντικά;

Πολλοί πιστεύουν ότι SEO σημαίνει στέλνω επισκέπτες στην αρχική σελίδα. Δυστυχώς το πιστεύουν και πολλοί επαγγελματίες του χώρου και σπαταλούν πολύ χρόνο σε λάθος σελίδες και λάθος περιεχόμενο.

Το μεγαλύτερο ποσοστό επισκεπτών, συχνά θα έρθει από υποσελίδες (πχ άρθρα) και μετά αν φροντίσουμε εμείς γιαυτο, θα μπει και στην αρχική μας σελίδα, ή όποια άλλη σελίδα “προσγείωσης” (landing page) έχουμε δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό, η οποία θα έχει ως ρόλο να τον μετατρέψει σε πελάτη. 

Γι’ αυτό η συγγραφή άρθρων είναι μονόδρομος αν θέλουμε να φέρουμε κίνηση και να ανταγωνιστούμε εδραιωμένες επιχειρήσεις στο ίντερνετ.

Τι είναι το Hosting

Το website σας κάπου πρέπει να “κατοικεί”, κάπου θα πρέπει να βρίσκεται.

Οι ιστοσελίδες βρίσκονται μέσα σε ειδικούς υπολογιστές με ειδικό λογισμικό (servers) σε χώρους με ειδικές προδιαγραφές και σύνδεση με το διαδίκτυο πολλαπλάσια από μια τυπική οικιακή. 

Τα κτίρια όπου βρίσκονται αυτοί οι υπολογιστές (οι servers) λέγονται datacenters και οι εταιρείες που αναλαμβάνουν να πουλήσουν τις υπηρεσίες hosting δεν χρειάζεται να έχουν καμία σχέση με αυτές τις υποδομές. Μπορούν να είναι απλώς μεταπωλητές.

Το κόστος μιας υπηρεσίας hosting ποικίλει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις που θέλουμε να έχουμε. Συνήθως στοιχίζει από 70 έως 250 ευρώ τον χρόνο για ένα μέσο τυπικό website.

Τι είναι το domain name και πόσο στοιχίζει;

Ένα website έχει ένα όνομα. Π.χ zoom-out.gr . Το όνομα αυτό λέγεται domain name, “ονομασία χώρου” στα ελληνικά.

Το “.gr” λέγεται επέκταση του domain name.

Μπορούμε να αγοράσουμε οποιαδήποτε επέκταση, αλλά ανάλογα με την δραστηριότητα μας και την εθνικότητα του κοινού στο οποίο απευθυνόμαστε καλό είναι να αγοράζουμε την σωστή.

Πχ για την χώρα μας αυτή την στιγμή μια καλή τακτική είναι η αγορά ενός “.gr”.

Από πού το αγοράζουμε:

Το όνομα το αγοράζουμε από websites όπως το papaki.gr και εγκρίνεται απο την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) μέσα σε λίγες ημέρες.

Το κόστος απόκτησης ενός domain name είναι περίπου στα 28€ (με ΦΠΑ)

Πόσο στοιχίζει η συντήρηση μιας ιστοσελίδας

Κάθε ιστοσελίδα, για να διατηρηθεί “στον αέρα” του διαδικτύου χρειάζεται κάποια περιοδική εργασία από την πλευρά της εταιρείας κατασκευής.

Το κόστος συντήρησης ποικίλει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά, τον αριθμό τους και την δυσκολία τους να ειναι updated.

Μερικές φορές το κόστος συντήρησης είναι ένα μικρό αγκάθι στην σχέση πελάτη και εταρείας, αφού είναι ένα κόστος που στην αρχή υποβαθμίζεται και μετά την κατασκευή του website, μοιάζει βουνό.

Έχουμε φτιάξει οικονομικά πακέτα συντήρησης με πολύ ξεκάθαρη τιμολόγηση και χωρίς ψιλά γράμματα. Μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα zoom-out.gr/pricing.

Τι είναι οι landing pages;

Landing Page ή στα ελληνικά “σελίδες προσγείωσης” είναι σελίδες που φτιάχνουμε για να μετατρέψουμε επισκέπτες σε πελάτες. Ας δούμε ένα παράδειγμα. Εστω ότι κάνουμε μία διαφήμιση στο facebook. Πολλοί θα έστελναν τα κλικ από την διαφήμιση στην αρχική σελίδα είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω τεμπελιάς να τολμήσω να πω. Η αρχική όμως σελίδα εάν δεν έχει σχεδιαστεί για να φέρνει πελάτες αλλά είναι μία γενική περιήγηση για όλα τα θέματα δεν είναι η κατάλληλη σελίδα και η διαφήμιση θα είναι απώς σπατάλη. Αν για παραδειγμα η διαφήμιση αφορά θερμομόνωση σπιτιού από μια σελίδα ανακαινίσεων το σωστό είναι η διαφήμιση να στέλνει τα κλικ σε μία ειδική σελίδα προσγείωσης (landing page) που φτιάχτηκε για τον σκοπό αυτό και μιλάει μονο για την θερμομόνωση σπιτιού και έστσι ιδανικά ένα μέρος των πελατών να καταλήγουν να τηλεφωνούν ή να στέλνουν email ή να δίνουν το email τους για εγγραφή κλπ. 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε πρωτότυπο δωρεάν δείγμα για το δικό σας site πριν αποφασίσετε αν θα συνεργαστούμε:

Get In Touch

Zoom-Out.gr

Διαφημιστική Εταιρεία Βόλος

Γραφείο 1: 28ης Οκτωβρίου 141 Γραφείο 2: Σκενδεράνη 4 (& Δημητριάδος)

Τηλ: 2421181898 - 2421404989  - 6947025578

Αλεξ/πολη: 2551118797

(c) 2023 Zoom-Out.gr
ebook cover website creator

Δωρεάν Ebook

"Πριν αποκτήσεις το δικό σου website": Eλαχιστοποίησε λάθη και άσκοπα έξοδα. 

 

Έχετε εγγραφεί. Ελέγξτε το email σας (εισερχόμενα & ανεπιθύμητα)

responsive desgign logo icon

Δωρεάν Δείγμα

Ακολούθησε τις απλές οδηγίες που θα λάβεις και θα φτιάξουμε δωρεάν δείγμα της δικής σου ιστοσελίδας!

Θα σου ζητηθεί λογότυπο & φωτογραφίες (αν έχεις), καθώς και μερικές πρώτες πληροφορίες για την επιχείρησή σου.

 

Έχετε εγγραφεί. Ελέγξτε το email σας (εισερχόμενα & ανεπιθύμητα)

ebook cover website creator

Δωρεάν Ebook

Όσα πρέπει να γνωρίζεις, για να ελαχιστοποιήσεις λάθη και άσκοπα έξοδα. Ούτε σε εμάς αρέσουν τα spams...

Ευχαριστούμε! Έχετε εγγραφεί.