fbpx

“Website Extra” Πακέτο

Περιεχόμενα

Παρακάτω θα βρείτε:

  • Ποιους αφορά
  • Χαρακτηριστικά
  • Συχνές ερωτήσεις
  • Τιμές
  • Ενδιαφέρουσα προσφορά

Extra Plan

Έχετε έξτρα απαιτήσεις από την ιστοσελίδα σας;.

Η διαφορά του με το βασικό πλάνο είναι ότι με μικρές και λογικές έξτρα χρεώσεις προσθέτουμε στην σελίδα σας ειδικά χαρακτηριστικά που αφορούν μόνο εσάς.

Αναφέρουμε ως παραδείγματα την προσθήκη γλωσσών, ανάπτυξη custom αυτοματοποιημένων συστημάτων κρατήσεων (πχ σκαφών, ή αυτοκινήτων), συγγραφή έξυπνων εξειδικευμένων SEO άρθρων για υψηλή κατάταξη σε keywords που φέρνουν επισκέπτες και πελάτες κλπ.

Αν δεν έχετε δεί το βασικό πλάνο (“full website”) πατήστε εδώ. Για να δείτε όλα τα πακέτα πατήστε στο μενού “τιμές“.

Features

Τα χαρακτηριστικά του “EXTRA” Πακέτου

Επικοιωνήστε μαζί μας και ζήτήστε μας προσφορά γιά τα έξτρα χαρακτηριστικά που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Ότι και το "Full Website" πακέτο

Το “extra” πακέτο περιλαμβάνει ότι και το οικονομικό πακέτο μας και πολλές extra αναβαθμίσεις. Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά του βασικού “full website” πλάνου.

Premium SEO

On page, off page και τεχνικό SEO. Premium keyword research, μελέτη του ανταγωνισμού, on page SEO 100% χωρίς παραλήψεις, στόχευση σε πολλαπλά keywords.

SEO Άρθρα

Για να καταταχτεί μία σελίδα ψηλά και για πολλά διαφορετικά και keywords υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Η συγγραφή άρθρων. Από αυτά θα έρθει η  πλειοψηφία των επισκεπτών.

Επαγγελματικό βίντεο

Παραγωγή πορτφόλιο ή επεξηγηματικού βίντεο. Τα βίντεο αυξάνουν τον χρόνο παραμονής των επισκεπτών στην σελίδα σας  και αυτό έχει επίπτωση στο  SEO.

Landing Pages

Όχι, η σημαντικότερη σελίδα σας δεν είναι η πάντα αρχική. Άλλες φορές είναι ένα άρθρο, κι άλλες μια landing page μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες.

Digital Marketing

Χρειάζεστε digital marketing σε κάποιο κανάλι ανάλογα με την ιστοσελίδα και το niche της; Για παράδειγμα Εmail Marketing, Facebook , Google Ads κλπ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Να σας παρέχουμε σε προσιτές τιμές, χωρίς ψιλά γράμματα και κρυφές και ανεξήγητες χρεώσεις, τις ίδιες υπηρεσίες που απολαμβάνουν τεράστιες εταιρίες, σε ανάλογη με την επιχείρησή σας κλίμακα και του διαθέσιμου σας μπάτζετ

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ

Όταν ένας ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης πολλαπλασιάζει τα έσοδά του επειδή είδε την δυναμική του διαδικτύου και έκανε την υπέρβαση κατατροπώνοντας τον ανταγωνισμό

F.A.Q.

Συχνές Ερωτήσεις

Θα βγω στην πρώτη σελίδα της Google;

Συνήθως ναι, και μάλιστα για κάποιο πολύτιμο keyword που φέρνει πελάτες και κέρδη. Π[ροφανώς το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε και πως οι σελίδες που φτιάχνουμε κατατάσσονται ψηλά στην πρώτη σελίδα της Google.

Ελέγξτε το πορτφόλιό μας και δοκιμάστε να δείτε πόσο ψηλά εμφανίζονται οι σελίδες μας.

Τι είναι το Google my Business;

Είναι οι καταχωρίσεις που δημιουργεί αυτόματα η Google για την επιχείρησή σας και την προβάλλει στις αναζητήσεις και στους χάρτες της.

Φυσικά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μπορεί (και πρέπει)  να την πάρει στην κατοχή του (αποδεικνύοντας ότι του ανήκει) και να την διαμορφώσει καλύτερα προς το συμφέρον του και να μεγαλώσει έτσι την επισκεψιμότητα και τα κέρδη του. Δείτε περισσότερα για το Google my Business στο άρθρο εδώ.

Τι είναι το Hosting

Το website σας κάπου πρέπει να “κατοικεί”, κάπου θα πρέπει να βρίσκεται.

Οι ιστοσελίδες βρίσκονται μέσα σε ειδικούς υπολογιστές με ειδικό λογισμικό (servers) σε χώρους με ειδικές προδιαγραφές και σύνδεση με το διαδίκτυο πολλαπλάσια από μια τυπική οικιακή. 

Τα κτίρια όπου βρίσκονται αυτοί οι υπολογιστές (οι servers) λέγονται datacenters και οι εταιρείες που αναλαμβάνουν να πουλήσουν τις υπηρεσίες hosting δεν χρειάζεται να έχουν καμία σχέση με αυτές τις υποδομές. Μπορούν να είναι απλώς μεταπωλητές.

Το κόστος μιας υπηρεσίας hosting ποικίλει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις που θέλουμε να έχουμε. Συνήθως στοιχίζει από 70 έως 250 ευρώ τον χρόνο για ένα μέσο τυπικό website.

Τι είναι το domain name και πόσο στοιχίζει;

Ένα website έχει ένα όνομα. Π.χ zoom-out.gr . Το όνομα αυτό λέγεται domain name, “ονομασία χώρου” στα ελληνικά.

Το “.gr” λέγεται επέκταση του domain name.

Μπορούμε να αγοράσουμε οποιαδήποτε επέκταση, αλλά ανάλογα με την δραστηριότητα μας και την εθνικότητα του κοινού στο οποίο απευθυνόμαστε καλό είναι να αγοράζουμε την σωστή.

Πχ για την χώρα μας αυτή την στιγμή μια καλή τακτική είναι η αγορά ενός “.gr”.

Από πού το αγοράζουμε:

Το όνομα το αγοράζουμε από websites όπως το papaki.gr και εγκρίνεται απο την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) μέσα σε λίγες ημέρες.

Το κόστος απόκτησης ενός domain name είναι περίπου στα 28€ (με ΦΠΑ)

Πόσο στοιχίζει η συντήρηση μιας ιστοσελίδας

Κάθε ιστοσελίδα, για να διατηρηθεί “στον αέρα” του διαδικτύου χρειάζεται κάποια περιοδική εργασία από την πλευρά της εταιρείας κατασκευής.

Το κόστος συντήρησης ποικίλει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά, τον αριθμό τους και την δυσκολία τους να ειναι updated.

Μερικές φορές το κόστος συντήρησης είναι ένα μικρό αγκάθι στην σχέση πελάτη και εταρείας, αφού είναι ένα κόστος που στην αρχή υποβαθμίζεται και μετά την κατασκευή του website, μοιάζει βουνό.

Έχουμε φτιάξει οικονομικά πακέτα συντήρησης με πολύ ξεκάθαρη τιμολόγηση και χωρίς ψιλά γράμματα. Μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα zoom-out.gr/pricing.

Η διαφήμιση είναι δωρεάν;

Στο βασικό πακέτο δίνουμε με μία μικρή λογική χρεώση την δημιουργία του δημιουργικού μέρους μίας διαφήμισης και την δημιουργία της αντίστοιχης καμπάνιας. Όταν θα θέλετε να είναι ενεργή θα πληρώνετε στην Facebook ή στην Google την διαφημιστική δαπάνη που έχετε αποφασίσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε τι χρεώσεις κάνει η google ανά κλικ και να υπολογίσουμε μαζί το ημερήσιο κόστος της διαφήμισής σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε πρωτότυπο δωρεάν δείγμα για το δικό σας site πριν αποφασίσετε αν θα συνεργαστούμε:

Ρωτήστε μας

Zoom-Out.gr

Διαφημιστική Εταιρεία Βόλος

Σκενδεράνη 4 (& Δημητριάδος)

Τηλ: 2421404989  - 6947025578

Αλεξ/πολη: 2551200211

(c) 2024 Zoom-Out.gr
ebook cover website creator

Δωρεάν Ebook

"Πριν αποκτήσεις το δικό σου website": Eλαχιστοποίησε λάθη και άσκοπα έξοδα. 

 

Έχετε εγγραφεί. Ελέγξτε το email σας (εισερχόμενα & ανεπιθύμητα)

responsive desgign logo icon

Δωρεάν Δείγμα

Ακολούθησε τις απλές οδηγίες που θα λάβεις και θα φτιάξουμε δωρεάν δείγμα της δικής σου ιστοσελίδας!

Θα σου ζητηθεί λογότυπο & φωτογραφίες (αν έχεις), καθώς και μερικές πρώτες πληροφορίες για την επιχείρησή σου.

 

Έχετε εγγραφεί. Ελέγξτε το email σας (εισερχόμενα & ανεπιθύμητα)

ebook cover website creator

Δωρεάν Ebook

Όσα πρέπει να γνωρίζεις, για να ελαχιστοποιήσεις λάθη και άσκοπα έξοδα. Ούτε σε εμάς αρέσουν τα spams...

Ευχαριστούμε! Έχετε εγγραφεί.